Nu längtar jag hem efter denna gulliga

längtar hem-1
God morgon!

Här sitter jag på hotellet i Stockholm och blir full i skratt över att jag längtar hem till Estrid. Ni vet ju hur jag har pratat om hur skönt det ska bli med egentid jadijadijadi och nu… nu när jag har den här egentiden så vill jag bara hem. Moderskapet i ett nötskal antar jag.

Igår på tågstationen när David och Estrid vinkade av mig försökte jag vara stoisk. Hej då, mamma kommer imorgon. Jag älskar dig. Men när jag såg en liten människa, iklädd pälsväst, rosa gummistövlar och toppluva, ridande på pappas axlar, försvinna uppför rulltrappan så sved tårarna. Jag ska bara vara borta en natt!? Herregud, om några veckor ska jag till Paris och vara borta tre nätter!
längtar hem
Men titta på henne! Det största miraklet någonsin! Jag vet att de fortfarande sover där hemma. Om någon timme kan jag äntligen ringa FaceTime och säga god morgon! Fast ni ska veta att det då inte råder någon nöd på mig. Härligt hotell, coola kvinnor, möte på riksdagen och snart hotellfrukost! Och vi pratar politik på längden och tvären och det är så himla skoj! Att få tycka och att få tänka, slipa argument och stå för en åsikt. Man växer verkligen som person.

Men nog ska det bli skönt att komma hem ikväll och få lyfta över den här mysiga lilla människan in till vår säng. Och sen ligger hon som en sjöstjärna i sängen och jag och David kurar upp på vars en sida om henne och ligger nära nära.
längtar hem-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

22 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona
6 år sedan

Jag är precis likadan 🙂 Klarar en natt men tankarna finns ständigt hos barnen och längtan <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ramona
6 år sedan

mammahjärtat i ett nötskal! =)

Lena
Lena
6 år sedan

Du verkar ju ha koll, kan man sätta lökar i krukor nu och låta dessa stå ute över vintern? Hade tänkt mig krokus och tulpaner.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

ja det är det jag gör nu. ner med dem i kruka på med mer jord och sen får de stå över vintern.

linnea
6 år sedan

förstår att du längtar hem! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  linnea
6 år sedan

<3

Amanda Eva Johansson
6 år sedan

Helt förståeligt att du längtar hem till henne! Hoppas du kunnat njuta av din egentid i alla fall! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda Eva Johansson
6 år sedan

det var så stressigt i stockholm så jag hann knappt något alls. Men jag hade hemskt kul och det ger ju också massa energi.

Lucy
6 år sedan

haha känner allt igen mig där med att tjöta om egentid och när man väl får den så gråter man efter sin bebis haha

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lucy
6 år sedan

och sekunden jag kom hem vart det gnäll igen och då längtade jag bort igen! =) haha alltså GUD vad trött jag blir på mig själv. Tur jag inte är ensam om att känna såhär! =)

Susanna
6 år sedan

Forstår den følelsen. Reiser en del med jobben og savner de små like mye hver gang tross mas, gnell, trotsalder og hverdagskaos når jeg vel er hjemme. Lykke til i Riksdagen, det høres ut som en spennende opplevelse.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susanna
6 år sedan

man blir mamma på heltid, dygnet runt, och ens barn finns alltid med en liksom.

Caroline
6 år sedan

förstår att du saknar <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

ja, mammas lilla sol. Henne vill jag ju vara nära.

Paulina Gunnardo
6 år sedan

Åå… förstår det <3 Jag tycker det bara behöver gå en dags jobb så längtar jag! Och så älskar jag det jag gör och jobbar gärna mer, men mammahjärtat längtar ihjäl sig efter min skatt <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
6 år sedan

och så kommer man hem och så är det gnäll och då längtar man vips bort igen! =)

Jennifer
6 år sedan

Skönt med egentid, man ska bara lära sig njuta av den med 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jennifer
6 år sedan

haha ja det är ju den där sista biten! =)

Gabriella
6 år sedan

Kan tänka mig att det blev ett härligt kramkalas när du kom hem sedan:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
6 år sedan

ja det var himla fint att komma hem!

Linda
6 år sedan

Det är nog så vi mammor funkar helt enkelt, man längtar efter egentid sen när man får den så vill man inget hellre än att komma hem och krama och pussa på den där fina lilla krabaten där hemma. Jag kommer på mig de få gånger jag varit iväg och sovit bort sen jag fick barn att om jag ser en familj med barn typ i samma ålder som min lilla plutta så blir jag alldeles varm i hjärtat och börjar tänka på den där älskade lilla vännen man har där hemma och då saknar jag ihjäl mig något grymt.
Ha en fin kväll
Kram Linda

Jeanette Karlsson Koplik
6 år sedan

Förstår att det är jobbigt, tur att det bara är en natt i alla fall 🙂 Väldigt mysigt inlägg ändå, så fint skrivet av dig.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x