Fall bucket list

0c2fcc92307eefff98515a568b72b269
Åh vad jag drömmer om hösten. Det är ju min allra bästa årstid! Och jag tänkte visa er vad som finns på min bucketlist, alltså sådant som jag drömmer om att göra i höst. Och eftersom det idag är 1 september, vilket känns lite höstigt, kommer min lista här. Först ut, äpplen! Vi har typ 10 äpplen i vår trädgård, men syrran har drösvis! Så jag ska göra äppelpaj, äppelkaka, äppelmos och kanske någon slags äppelmarmelad. kanske man skulle torka äpplen och göra som äppelchips? Jag ska ta fram min inre Martha Stewart.
2fd3945d2427a3a8b482afb881526af1
I höst vill jag investera i en grå kaschmirtröja. Min gamla använde jag tills den blev alldeles tunnsliten och tillslut kom stora hål på armbågarna. Den gick inte att rädda och efter denna flyttpärs och allmän livspärs är jag värd en flärdfull tröja.
6fa0e70feb5ba869c9ef3517a1688c12
Jag drömmer om att återupptäcka ett Skanör i höstprakt! Promenader, själv, med en vän, med min syster och med familjen.
73589d195286af6b443c2224114a1d0c
Bröllopet! Om jag ska vara ärlig så ska det bli skönt att få det överstökat. Jag vet jag vet, man ska älska planeringen men jag har så mycket att göra i mitt liv att detta lite är ett projekt jag bara måste ro i hamn. Men jag ska njuta av bröllopet, det lovar jag dig.
augustifour
Fixa fint på Estrid rum! Det riktigt kliar i fingrarna att komma igång där inne. Tapet och färg och upp med hyllor på väggarna.
c12ca579f1781ee975f87f9adc440268
Vi får se om lilla loppan går med på detta men jag ser Estrid i basker, knästrumpor och fina bomullsklänningar i höst. Och fina bruna läderboots.
c308e71b62c10cf77484cb32749f2e2d
Vi får se om jag får till en Thanksgivingmiddag i år, det blir så nära bröllopet. Men jag ska verkligen försöka få till det för det är en underbar tradition jag inte vill vara utan.
e58f86d4ce7abcdf0ca99cecb4a4255f
Bloggen! Alltid bloggen! Fredagar, med jobb med blogg-dag, en kopp kaffe och utanför höstregnar det. Jag sitter i biblioteket och kurar med tända ljus och fårskinnstofflor. Det låter nått va?
tumblr_lmssqrcGOO1qhwo7co1_500
Hela biblioteket är på min fall bucket list. Jag planerar att spendera en avsevärd mängd timmar där med näsan i en bok, tända ljus och många varma koppar kryddigt te. Med massa honung.

Vad vill du göra i höst?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 år sedan

Alltså…. ett bibliotek!! Åh så avundsjuk jag blir. Det som står på min agenda i höst är en resa till Japan. I slutet på oktober bär det av!
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

Det är verkligen husets pärla om jag får säga det själv. Wow vad coolt med Japan. Jag har aldrig varit där men min sambo har, och han sa att det var en fantastisk resa!

Marie
Marie
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Jag har en blogg. Vill du ha adressen skicka ett mail till mie36@hotmail.com

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

hur kommer det sig att din blogg är hemlig?

Marie
Marie
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Jag vill inte att alla ska kunna läsa.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

ah jag förstår!

Anna
Anna
6 år sedan

Hahaha! Älskar ”vi får se hur det blir med det….” ang. kläder till Estrid. I feel you! Har aldrig hänt hemma hos oss å andra sidan har kidsen på sig kläder och det är ju bra!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
6 år sedan

Den lilla människan har ju en vilja av stål. Så ja, det är som du säger, jag är glad bara att det finns några kläder på kroppen. =)

Christine's Stories
6 år sedan

Den där grå tröjan vill jag också ha! Varifrån kommer den??
Skönt att ni verkar ha kommit i ordning i huset 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
6 år sedan

det var bara en random bild på nätet men jag kan varmt rekommendera kashmirtröjorna från soft goat.

Clara, Bossbloggen
6 år sedan

Heja, heja! Låter verkligen som härliga drömmar 😃 Jag har inte formulerat några än faktiskt, får nog bli en liten visionsession i veckan!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Clara, Bossbloggen
6 år sedan

det ska bli spännande att få läsa mer om dina visioner!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x