Fall bucket list

0c2fcc92307eefff98515a568b72b269
Åh vad jag drömmer om hösten. Det är ju min allra bästa årstid! Och jag tänkte visa er vad som finns på min bucketlist, alltså sådant som jag drömmer om att göra i höst. Och eftersom det idag är 1 september, vilket känns lite höstigt, kommer min lista här. Först ut, äpplen! Vi har typ 10 äpplen i vår trädgård, men syrran har drösvis! Så jag ska göra äppelpaj, äppelkaka, äppelmos och kanske någon slags äppelmarmelad. kanske man skulle torka äpplen och göra som äppelchips? Jag ska ta fram min inre Martha Stewart.
2fd3945d2427a3a8b482afb881526af1
I höst vill jag investera i en grå kaschmirtröja. Min gamla använde jag tills den blev alldeles tunnsliten och tillslut kom stora hål på armbågarna. Den gick inte att rädda och efter denna flyttpärs och allmän livspärs är jag värd en flärdfull tröja.
6fa0e70feb5ba869c9ef3517a1688c12
Jag drömmer om att återupptäcka ett Skanör i höstprakt! Promenader, själv, med en vän, med min syster och med familjen.
73589d195286af6b443c2224114a1d0c
Bröllopet! Om jag ska vara ärlig så ska det bli skönt att få det överstökat. Jag vet jag vet, man ska älska planeringen men jag har så mycket att göra i mitt liv att detta lite är ett projekt jag bara måste ro i hamn. Men jag ska njuta av bröllopet, det lovar jag dig.
augustifour
Fixa fint på Estrid rum! Det riktigt kliar i fingrarna att komma igång där inne. Tapet och färg och upp med hyllor på väggarna.
c12ca579f1781ee975f87f9adc440268
Vi får se om lilla loppan går med på detta men jag ser Estrid i basker, knästrumpor och fina bomullsklänningar i höst. Och fina bruna läderboots.
c308e71b62c10cf77484cb32749f2e2d
Vi får se om jag får till en Thanksgivingmiddag i år, det blir så nära bröllopet. Men jag ska verkligen försöka få till det för det är en underbar tradition jag inte vill vara utan.
e58f86d4ce7abcdf0ca99cecb4a4255f
Bloggen! Alltid bloggen! Fredagar, med jobb med blogg-dag, en kopp kaffe och utanför höstregnar det. Jag sitter i biblioteket och kurar med tända ljus och fårskinnstofflor. Det låter nått va?
tumblr_lmssqrcGOO1qhwo7co1_500
Hela biblioteket är på min fall bucket list. Jag planerar att spendera en avsevärd mängd timmar där med näsan i en bok, tända ljus och många varma koppar kryddigt te. Med massa honung.

Vad vill du göra i höst?

12 Responses

 1. Marie skriver:

  Alltså…. ett bibliotek!! Åh så avundsjuk jag blir. Det som står på min agenda i höst är en resa till Japan. I slutet på oktober bär det av!
  Kram

 2. Anna skriver:

  Hahaha! Älskar ”vi får se hur det blir med det….” ang. kläder till Estrid. I feel you! Har aldrig hänt hemma hos oss å andra sidan har kidsen på sig kläder och det är ju bra!

  • Frida G Svensson skriver:

   Den lilla människan har ju en vilja av stål. Så ja, det är som du säger, jag är glad bara att det finns några kläder på kroppen. =)

 3. Den där grå tröjan vill jag också ha! Varifrån kommer den??
  Skönt att ni verkar ha kommit i ordning i huset 🙂

 4. Heja, heja! Låter verkligen som härliga drömmar 😃 Jag har inte formulerat några än faktiskt, får nog bli en liten visionsession i veckan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *