10 bloggar jag ÄLSKAR

Det var länge sedan ni fick en lista med mina favoritbloggar för tillfället. Här kommer 10 fantastiska bloggar som jag går in på flera gånger i veckan och alltid, alltid blir inspirerad av.
bloggar1
1. Rowan Tree
Rania har en underbar blogg. Jag blir liksom lugn i själen när jag läser den. Hon flyttade från storstad till glesbyggd och lever nu slow. Och varenda bild i hennes blogg genomsyras av detta koncept med slowliving. Sen är hon vacker som en dag och verkar så himla fin och snäll. Läs bloggen om du behöver ett vattenhål i en kaosig vardag.
bloggar2
2. Jonna Jinton
Hon är en framgångssaga utan dess like. Hon flyttade ut till verkligen nowhere och skapar där magi genom sin kamera. Det finns ingen bloggare i hela världen som skapar så stämningsfulla bilder. Hon är verkligen magisk!
bloggar3
3. Made by Mary
Nätets bästa matblogg. Hands down! Jag har till och med hennes kokbok med sagolika frukostar. Jag vill laga vartenda recept hon lägger upp och sen inspireras jag så otroligt mycket av hennes fotografier. Hon är en superstjärna! Och verkar så himla snäll. Mary, vill du leka?
bloggar4
4. Nevnarien
Elin har varit otroligt viktig för mig när det kommer till fotografering. Hon är så otroligt generös i sin blogg med att ge tips på foto och fototeknik. Hon är ett superproffs!
bloggar5
5. 9 to 5 chic
Jag har bloggat om henne en miljrös gånger, men hon är min huvudsakliga modeinspiration. Jag vill bära ALLA hennes outfits. Hon är så lyxig, välklädd, put together ja allt! Magisk är hon!
bloggar6
6. Atlantic Pacific
Oj oj oj en annan supermodebloggare. Hennes garderob är AMAZING och hennes förmåga att färgmatcha outfits med bakgrundsmiljö är enastående. Vartenda blogginlägg är en fröjd att läsa!
bloggar7
7. Isabella Löwengrip
Alltid! Hon upphör aldrig att inspirera! Sveriges ultimata girlboss och min framtida bästis (om jag själv får bestämma).
bloggar8
8. Elsa Billgren
Hon är verkligen en på miljonen. Denna vintagedrottning med oändliga kreativa förmågor. Vartenda blogginlägg är en konstverk och så älskar jag att hon är så öppen och ärlig. En verkligt verkligt fin tjej! <3
bloggar9
9. Red carpet fashion award
Mitt livs bästa blogg är tillbaka! Hon bloggar om alla röda-mattanlooker och ger tummen upp och tummen ner. Hon jämför med olika år och olika awards. Här får du verkligen allt du behöver! Hon är så otroligt ambitiös och jag verkligen sörjde när hon la ner sin blogg. Och nu när hon är tillbaka så frossar jag i vartenda inlägg.
10 bloggar jag älskar
10. Viva luxuryDetta är en mycket dekadent donna. Hur kan man ha sådana glowiga ben. David har pratat hit och dit om photoshop men jag tror ändå att hon har universums mjukaste hud. Och hennes garderob!? Sweet lord, major closetenvy! Hon har så sjukt fin ton på alla sina bilder. Redigeringen är on fleek!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Susan
6 år sedan

Härligt med lite blogginspiration. Jag är såååå imponerad av alla modebloggare som antingen har en fotograf som följer dem runt på stan eller om de är ensamma och riggar upp stativ och fotar själv. Mitt i gatan, bland allt folk. Jag hade dött pinsamhetsdöden… Men så är jag ingen modebloggare heller. 😀

Ha en fortsatt fin vecka, Frida! Imponerad av din målmedvetenhet med din blogg. Du kommer säkert nå dina mål, så småningom. Keep up the good work, och ha tålamod. Och var rädd om dig, Rom byggdes inte på en dag, som det så fint heter. 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susan
6 år sedan

Jag tycker inte alls det är pinsamt! =) jag kan göra det mesta, är inte så brydd med sånt. =)

Tack för pepp. Jag känner mig stark och målmedveten just nu och hoppas nå dit jag vill.

Kram på dig

Rania {Rowan Tree}
6 år sedan

Men åh tack snälla du för att jag fick vara med på din lista och för de otroligt fina orden, jag blir alldeles röd och jätteglad <3 *krama om*

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Rania {Rowan Tree}
6 år sedan

Men du är ju så värd det. Din blogg är verkligen jättebra!

Finurliga fröken
6 år sedan

Åh! Älskar att få tips på bloggar. En del följer jag redan men några var helt nya för mig. Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

vad skoj att jag kunde introducera några nya och också kul att vi har en gemensam smak! =)

Under Mina Vingar
6 år sedan

Tack för tipsen! Alltid roligt med lite ny inspiration.

Sara Gunnarsson
Sara Gunnarsson
6 år sedan

Tack för inspon! Behöver lite nya bloggar att läsa 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Gunnarsson
6 år sedan

tack själv! man behöver ju förnya sin repertoar ibland! =)

Sara
Sara
6 år sedan

Vill förresten tipsa om Johanna Bradfords blogg också, mycket inredningsinspiration:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

åh jag vet! älskar den också!

Jeanette
6 år sedan

Jag följer de 4 översta…grymma bloggare 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jeanette
6 år sedan

ja de är verkligen jättebra!

Sandra
Sandra
6 år sedan

Jag behöver nog sluta jobba och börja läsa bloggar på heltid… Särskilt Marys blogg tilltalade mig. Jag behöver fundera ordentligt över mitt liv också. Jag jobbar 150 % (ja, min tjänst är faktiskt på 150%), är ensamstående mamma med högt blodtryck. Jag har funderat mycket på hur länge det kommer att hålla. Men vad i hela friden ska jag göra istället? Jag kan ingenting, är helt själv, har inte ett extra öre över, kan inte äventyra min sons enda trygghet. Jag sitter fast helt enkelt. Någon som har nåt tips?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

blä vilken besvärlig situation. har du möjlighet till avlastning från familj/vänner. En dag i veckan kanske någon annan kan hämta på föris. Eller någon helg i veckan erbjuda barnet att sova över lördag/söndag. Och ditt jobb, måste du jobba med just det eller kan du byta jobb? Är det svårt ekonomiskt eller har du råd att jobba någon annanstans? Jag kan komma på tusentals saker du kan göra istället men den självklara frågan är ju såklart hur din ekonomiska situation ser ut, för den blir ju i viss mån styrande. Har du råd att plugga och skaffa dig en utbildning? Man får ju extra CSN om man har barn? Kämpa på min vän!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x