Mina favoritrecept just nu

Bildkälla: här

Jag fick en fråga på instagram om jag inte kunde skriva om mina favoritrecept. Och det kan jag såklart! Så himla rolig idé! Jag älskar sallader. Gärna matiga med bönor, feta, chevré eller bacon. Den får gärna vara ganska så rejäl och innehålla mathavre, bulgur eller couscous. Jag älskar det. När jag inte har matlåda med mig på jobb så köper jag nästan alltid en matig sallad.

Det här är en av mina bästa frukostar. Smoothiebowl med frukt, chiapudding, rostad havre och jordnötssmör. Som efterrätt till frukost. Jag bloggade om den här frukosten. Du hittar receptet här.

Bildkälla: här

Det lyxigaste jag vet är en stor blockbricka med ost och charkisar. Eftersom Estrid också gillar det brukar vi bunkra upp med allt som är gott. Tryffelchips, ostar och marmelad, kex, charkisar, oliver, vindruvor, nötter och jordgubbar. Sen sitter vi och äter länge. Gärna en lördagkväll framför en mysig familjefilm.

Bildkälla: här

Jag har ätit rostade grönkålschips på ett event och det var magiskt gott. Men jag har aldrig testat att göra det själv. Men nu, inför det här inlägget hittade jag det här receptet, och nu har jag faktiskt införskaffat en påse grönkål och så ska jag testa att göra detta i helgen.

Bildkälla: här

Det här är min godaste kombo, fetaost och rödbetor. Eller egentligen så älskar jag allt med rödbetor. Den här gratängen ser helt magisk ut!

Bildkälla: här

Något annat jag älskar är alla typ av långkok. Jag tycker det är så mysigt att ha något puttrande länge på spisen. Nu går vi bort från de kalla vintermånaderna och då byter jag ut en långkokt gryta mot pilled pork som vi sen äter som fräsch taco med avokado, koriander, gurka, lime och naturell fet yoghurt. Det godaste som finns!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla
Ulla
4 år sedan

Du får inte läggaut sådana här recept! Jag blir vrålhungrig fast jag precis ätit frukost!😘👍❤️

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Ulla
4 år sedan

haha jag vet! livsfarligt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x