Shoppa mina outfits

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Ibland får jag frågan hur jag tänker kring mina outfits. Hur jag kommer på vad jag ska ha på mig eller hur något kan stylas. Och det är faktiskt ett superenkelt svar. Jag kopierar! Så fort jag ser en outfit jag gillar så sparar jag ner den. Sen tittar jag på vad jag har hemma och vad jag eventuellt behöver köpa för att komplettera looken. Nu ska du få göra samma sak. Jag har en massa olika härliga outfits här och under finns det liknande produkter för att kunna återskapa min look. Fiffigt va! Hoppas du hittar något fint.

Den första outfiten är en klassisk sommaroutfit. En boilersuit, eller arbetaroverall som vi kanske kallar det på svenska. Matchat med slip in sandaler och rosa väska.

Nu vill jag få dig att längta efter sommaren och unna dig själv en ny härlig baddräkt och en chic solhatt.

Inget är väl mer sommarkrispigt än vita jeans? Och magiskt att matcha med rosa och lila toner.

Orm, leo, zebra, ja nu är alla djurmönster SÅ heta! Här matchar jag det med grått och jag gillar verkligen hur det blev.

En marinblå klänning är alltid en bra idé! Och en omlottklänning är också ALLTID en bra idé!

Klicka nu in dig och bli fylld av inspiration och klädnyfikenhet! Och glöm för all del inte att fönstershoppa. Jag drömmer mig bort på net-a-porter varje dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
4 år sedan

Hej, jag vet redan att jag kommer att kopiera en av dina outfits. Har kikat på bilden så många gånger på dig i en gråvit zebrarandig kjol och grå topp att jag till slut var tvungen att skicka efter kjolen. Grå topp har jag som jag inte använder men jag tror att den blir bra till kjolen. En outfit klar till våren. Kram

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Helena
4 år sedan

åh vad roligt att höra! du kommer va så fab i kjolen! skicka gärna en bild till mig så jag får se hur fin du blev i den!

skuggorna
3 år sedan

Intressant!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x