Önskerubrik: Domstolsmode

Jag fick en så himla rolig önskerubrik när jag bad er önska. Domstolsmode! Jag fick för mig att jag ville göra collage, så jag gjorde fyra stycken. Det var sjukt kul! Nu vill jag bara göra collage prick hela tiden. Nu är jag jättenyfiken på vad ni tycker. Gillar ni mina outfits? Eller är de tråkiga? Varje outfit fick en lyxväska. Jag fattar att vem har råd med fyra olika lyxväskor men man måste ju få drömma!

Då kommer här fyra drömmiga outfits som jag gärna burit när jag är i en domstol.
look1
1. Topp från Marella (här). 2. Örhängen från Julie Sandlau (här). 3. Pumps från Kurt Geiger (här).  4. Kjol från Marella (här). 5. Drömväska från Victoria Beckham (här). 6. Armband från Sophie by Sophie (här).

look4
1. En vacker blus från Weekend Max Mara (här). 2. Kort jacka från Benetton. Den är på rea! (här). 3.  Sammetspumps från Bianco (här). 4. Kjol från Weekend Max Mara (här). 5. Sagolik leoväska från Maison Margiela (här).

look2
1. En underbar klänning från Lauren Woman. Ralph Laurens märke i plussize-storlekar. (här). 2. Halsband från Malene Birger (här). 3. Pumps från Whyred (här). 4. Drömmig väska från Gucci (här).
look3
1. Favvisklänning från Filippa K. Tips tips, den är på rea. (här). 2. Örhängen från Dyrberg/Kern (här). 3. Sandaletter från HUGO. Även dessa är på rea (här). 4. Min absoluta önskeväska från Chloé (här).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

SNYGGT! Nr 4 är min min min!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

min med! alltså dör för den outfiten! gillade du mina collage? borde jag fortsätta med det eller var det tradigt?

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Fortsätt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

haha okej i will!

sandra
7 år sedan

Är inte såhär stram i min stil egentligen men blir ändå sjukt sugen på domstolsmode (bäst beskrivning!) nu ju 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sandra
7 år sedan

men eller hur är domstolsmode bara sååå fab!? men vem orkar se ut så en hel dag? mitt mål i livet nu, att alltid vara såhär chic!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x