Pre-fall news från H&M

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Alltså jag ORKAR INTE hur mycket snyggt H&M har fått in! Deras nya höstplagg och accessoarer är så snygga, trendiga, prisvärda och i bra storlekar. Ja, du kan tacka mig för att du här får i princip det enda du behöver införskaffa till hösten!

  • en stor rejäl shopper som har både korta handtag och en axelrem SAMT en clutch man fäster på insidan. Så så så snygg!
  • Raka långa jeans med hög midja. Bär med en vit blus med stora puffärmar, en guldkedja i halsen och svarta boots och du kommer ha en panglook!
  • Snygga bruna dressade byxor som jag hade matchat med en tunnstickad beige eller vit tröja i kashmir, en glansig hästsvans och rejäla guldörhängen. Oerhört snyggt!
  • Midjeskärp i läder som är ett ABSOLUT MÅSTE i varje garderob! Skapar en galet snygg midja och pimpar upp din svarta klänning i ett kick!
  • Krokomönstrade cognacsbruna stövlar i höstens absolut trendigaste modell. Dessa bär du företrädesvis under kjol och klänning för den hetaste looken i höst! Åh, jag älskar verkligen dessa stövlar!
  • Svart oversized tröja i kashmir är verkligen en fantastisk basvara i garderoben tycker jag. För oinspirerade dagar slänger du bara på dig snygga jeans eller svarta kostymbyxor, denna kashmirtröja och ett maffigt statementhalsband. Kashmir kostar en slant men är värd varenda krona!
  • En rolig accessoar är detta diadem i form av en kedja. Ett måste för dig som tycker att din stil är tråkig och vill utmana dig själv med lite modemod i höst.
  • Slutligen vill jag tipsa om denna tröja eftersom denna typ av öppna krage på tröjor och toppar är supertrendigt i höst.

Lycka till med den härliga uppgiften att få lov att höstplanera din garderob!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x