Veckonytt #282

Inte klokt vad tiden går! Vi är nu en bit in i oktober och utanför mitt fönster pågår ett skådespel! Naturen är oemotståndlig just nu med sprakande färger, blå himmel, krispig luft och sol! Estrid har precis blivit lämnad i skolan och jag sitter i biblioteket med en kopp kaffe, raggsockar och en tjock poncho svept över axlarna. Jag är med andra ord mer än redo att ge er veckans veckonytt.

Koboltblått är en trendfärg i höst och den här tröjan är helt underbar! (adlink)

Partyseason är upon us och snart kommer vi få glittra från morgon till kväll! och ingen är gladare än jag! Om denna klänning fanns i min storlek hade jag köpt den DIREKT! (adlink)

NEWS!!! Vallgatan 12 har tagit in mitt favoritsmyckesmärke – pearl octopuss.y!

Hur snygg väska!? (adlink)

Jag älskar det här lilla sidobordet från ferm living (adlink). Man kan givetvis ha det såhär under sängen som på bilden. Men jag tänker att man även kan ha den som en bricka i sängen eller vid soffan, eller uppe på ett bord eller ett sideboard. Så otroligt fint i vilket fall!

Är du en person som köper få items men lite mer pricy? Kanske du jobbar utifrån konceptet med en capsule wardrobe? Då är denna tröja THE ONE!

Jag älskar denna vas och speciellt denna bruna nyans att inreda med nu till hösten! Och nu är den nedsatt i pris så här kommer ett litet reatips! (adlink)

På temat koboltblått vill jag även tipsa om den här klänningen! Jag tror bannemej jag ska klicka hem den själv!

Jag tackar ALDRIG nej till ett statementhalsband och detta magiska från Mango är inget undantag! Löp och köp säger jag bara! (adlink)

Slutligen vill jag tipsa om detta skärp! (adlink) Helt underbart! PERFEKT att pimpa vilken outfit som helst!

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x