veckonytt #283

Herregud! Mitten av oktober och IMORGON ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! TJOHOO! Vi har haft en underbar helg med middag med vänner och släktkalas. Härligt med tröttande och idag är jag sådär lagom måndagsseg. Morgonens första kopp kaffe är redan urdrucken och kopp två är på g. Jag ser fram emot den här veckan och det känns härligt att kicka igång arbetsveckan. Som vanligt börjar vi med veckans veckonytt.

Den här fusk shearlingkappan är så otroligt snygg och i ett väldigt trendigt material för denna höst. (adlink)

På H&Ms hemsida kan man nu köpa skor från Steve Madden och dessa är helt otroliga. De finns även i knallrosa och svart och är de PERFEKTA partyskorna!

Rutigt är också en stor trend i höst och den här maxikappan från Weekday är så otroligt snygg! (adlink)

Här är en helt otrolig klänning från COS. Printet och färgerna är helt divine! (adlink)

Jag ÄLSKAR kashmir och har hellre än kashmirtröja än 10 andra tröjor! Här är en underbar kashmirtröja till ett väldigt bra pris. (adlink)

Ni vet att jag är heeeeeelt galet in love med doft till hemmet! Doftspridare är helt underbart och jag älskar att ha det i olika rum och inte bara i badrummet. Även om det är underbart att ha även i badrummet. Jag tyckte designen på de här doftpinnarna från H&M var väldigt chic!

Varje gång jag visar våra, väldigt gamla, sängkläder i bäckebölja undrar ni vart de är ifrån! Nu har Ellos fått in vackra sängkläder i just bäckebölja så jag tänkte tipsa er om det. (adlink)

OMG!!!! Nu har Newports MAGISKA julshow öppnats!!!! Skynda!!

Till alla er som precis som jag har svårt att hitta stövlar som passar vaderna vill jag slå ett slag för stövletter! Dessa från & other stories är otroligt snygga! (adlink) och klacken ser också ganska låg ut så man kan bära dem hela dagen.

Inne hos MQ finns den här korta ullkappan/jackan! Ett utmärkt alternativ för dem som känner att en längre kappa är för damig eller klätt.

Ha nu en underbar veckan vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x