veckonytt #290

Åh vilken härlig start på veckan! En glad familj, solen lyser, morgonen inleddes med ett lika delar svettigt som avkopplande pass body balance. Måndagar är en så mysig dag för mig. För att jag har valt att ha den mysig. Jag vill inte ha någon söndagsångest utan istället vill jag längta till måndagen. Därför ser jag till att börja morgonen mjukt och ostressigt. Jag brukar ha skrivdag (sitta framför datorn-dag) på måndagar och har därför alltid något härligt loungeset på mig. Idag har jag ljusbruna tights, fluffiga tofflor och en svart gosig stickad tröja med guldtrådar. För yes, I always want the glam! Nu ska vi ta en titt på veckans veckonytt.

Jag håller på med ett samarbete i biblioteket och det innebär att jag helt plötsligt ser allt jag vill ändra och byta ut. Som matta! Jag älskar den här mattan från Ellos (adlink). Så bra pris!

Letar du efter bekväma och samtidigt chica sandaler till sommaren? Spana då in dessa lädersandaler från Arket (adlink).

Dragsko är såååå snyggt oc smickrande. Det skapar underbara draperingar som verkligen ger en härlig vavavoom-figur. Som ni ju vet att jag ÄLSKAR! COS har fått in den här svarta klänningen (adlink) och…

Den här blå (adlink). Båda är helt otroliga. Men kanske lite extra kärlek till den blå klänningen som verkligen har den perfekta nyansen blå! Otrolig nyans!!

Om du inte är en klänningsperson så vill jag slå ett slag för ett luftigt matchande set. Det går att bära på stranden såväl som festen. Allt hänger på accessoarer, make och hår. Det här setet (adlink) gillar jag verkligen.

Nu går vi över till lite mer inredning. Åh denna taklampa!! SÅÅÅÅÅ drömmig. Jag hade så väldigt gärna velat ha två av dessa, en i varje storlek, över vårt matsalsbord.

Har man allt som man känner att ”åh, en risottosked! Det har jag inte! Det behöver jag!”. Haha alltså jag känner mig träffad. MEN jag blev omedelbart helt kär när jag såg den här vackra skeden. En perfekt present till den som har allt, eller en rolig studentpresent.

Vår juicepress har gått sönder och jag önskar mig så mycket en ny. Den här från Alessi gillar jag verkligen. Stilren och diskret.

Jag börjar snart få be om ursäkt för hur många ljushållare kan jag ens visa!? Tydligen enorma mängder. Men jag tröttnar aldrig. Och jag har ljus tända året runt. Det är det mysigaste jag vet! Jag gillar verkligen dessa ljushållare ”Helix” från Olsson & Jensen.

Slutligen vill jag tipsa om att Ellos just nu har kampanj på blusar och det gäller även blusarna i min kollektion för Ellos. Så om du vill köpa med rabatt kommer här ett litet tips!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x