veckonytt #286

Vilket otroligt vårväder denna påskledighet gav oss! Det får mig att riktigt längta efter bara ben och linneplagg! Den här kjolen känns så klassisk (adlink) och perfekt för den varma tid som kommer inom kort.

Hello beautiful! Du är högt upp på min önskelista!

Alltså wow så otrolig jacka! Jag älskar det här med konstrasterande band! Jag har sett det på flera jackor nu och bara älskar det! Otroligt snyggt!

Här är en annan så fin jacka och den bara skriker DIY till mig! (adlink) Jag ska genast rota fram en gammal jeansjacka och sprätta bort muddar och krage! Och vips har jag också en så här trendig och cool jacka. För en betydligt billigare peng.

Hur drömmiga bokstöd?

Säg ett set jag sett och inte gillat!? Nej men skämt å sido jag är besatt av set! Och det här setet är inget undantag (adlink)! Så snyggt och användbart!

Just nu är jag på jakt efter stora krukor ( men det är så förbaskat dyrt! Så om du har tips på STORA krukor till ett bra pris hojta!!). Den här kommer från Bergs Potter (adlink) och har en diameter på 40 cm. Och ett ok pris nu när den är nedsatt.

Det här setet med tre krukor (adlink) och också rätt ok i pris. Drygt 2.000 kr för tre stycken (adlink). Någon som vet om dessa är dränerande med hål i botten?

Hur skön ser inte denna t-shirtklänning ut? (adlink) Perfekt för sommarens alla varma dagar. Och enkel att klä upp med klackar och snygga smycken.

Alkohol eller alkoholfritt spelar ingen roll men visst hör drinkar sommaren till!? Den där underbara känslan av att glida runt med ett glas med något iskallt och höra isbitarna klirra. Jag längtar så! Och de här cocktailglasen är nog några av de finaste jag sett.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x