Veckonytt #176

WOW! Vilken magisk helg vi haft. Babyshower, sol, mycket sömn, släktkalas, god mat och massa trädgårdsfix. Jag hade verkligen inte kunnat be om mer. Nu är jag redo för en vecka tillbaka i verkligheten. Är du hemma eller går du till jobbet som jag? Oavsett så kanske du behöver inspireras? Därför kommer här härliga länkar. Och hint hint, det är ganska uppenbart att jag är SÅ redo för vår nu.

Först ut är denna magiska topp (adlink) från H&M. Tänk denna med jeans eller enkla svarta kostymbyxor. WOW så snyggt! Synd att den inte kommer i en större storlek för då hade jag haffat den asap!

Om du inte redan regelbundet peelar ansiktet med syra och enzymer är det hög tid nu. Jag brukar köpa den här masken när jag är i Grekland. Jag blev SÅ glad när jag såg att den nu går att köpa på Åhlens (adlink). Masken har en exfolierande effekt och lämnar dig sååå glowig! I love!

Trenchcoat är alltid en bra idé på våren och nu har jag sett på flera håll att det är modernt med en kortare variant. Det gillar jag. För jag kan ibland tycka att de längre varianterna är svårburna om man är kurvig. Den här är från Arket (adlink). Jag ser mig matcha den med mintgröna byxor och beige sandaletter. Eller varför inte svarta läderbyxor och vita klackar? Så snyggt!

Om jag bara fick bära en enda grej så skulle det bli ett set i kashmir. Det är det absolut skönaste som finns. Dessa från Love stories intimates är så himla fina!

Nu när jag håller på och försår alla mina blommor tänker jag hela tiden i bloggbilder. Och om det är något jag vill fota i sommar så är det blommiga klänningar matchade med enorma fång blommor i famnen. Den här från asos (adlink) tycker jag är helt magisk.

https://delivery.youplay.se/r/93769

MEN ÅH! Bästa färgen just nu! Den här hade jag velat fota med stora buketter påskliljor bredvid mig. Hur vackert? Den här kommer från & other stories (adlink) och är verkligen den PERFEKTA vår- och sommarklänningen!

Jag kunde inte lägga in lägga in själva videon så här är länk till den. Det är PT-Fia som gjort ett hemmaträningspass för alla som sitter hemma och ugglar i dessa tider. Så himla himla bra! Nu finns det inga ursäkter. Två gånger i veckan klarar man av att göra detta om man faktiskt är hemma hela dagarna. Klicka in dig på länken and let’s get sweaty!

Ellos är bra eftersom de ofta gör kläder i massa olika storlekar. Den här godingen (adlink) går upp till storlek 52. Matcha med gympaskor och stickad tröja för en casual hemmalook. Ta klackar och ett vackert halsband och den funkar både på jobbet och festen (som vi ju nu inte går på men man kan ju ha fest hemma!).

Perfekta momjeans från Gina tricot har du här (adlink). Färgen och modellen är verkligen helt magisk! Och om du är riktigt trendig matchar du dem med jackan nedanför! Älskar att vi slipper de ohyggligt tighta jeansen! Jag älskar även den gröna färgen som byxorna finns i.

Men alltså shut up! Hur magisk är inte den här jackan (adlink)! Och den är från ASOS plussizeavdelning. Men den finns även för de i mindre storlekar. Helt himla MAGISK! Alltså jag bara måste ha denna känner jag!

Ha nu en riktigt fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette Krokström
Anette Krokström
4 år sedan

Vad vore mina måndagar utan dig! 🍁U

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anette Krokström
4 år sedan

men hallå! utan ditt pepp hade mina måndagar varit usla! <3 <3 <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x