Veckonytt #156

Kan ni ens fatta att vi redan är inne i november!? Det är helt galet vad tiden går! Jag taggar för att sätta upp adventsstjärnor snart så vi får lite mysigt sken här i huset. Jag ska ju inte julpynta! Bara få lite mer ljus. Det är väl ok? Har du haft en fin helg? Jag har haft familjetid, väntid och egentid så det känns som en mycket bra och härlig helg.

Först ut i veckans veckonytt är denna LYXIGA vinterjacka från Stine Goya. GUD så drömmig!

För dig som vill ha en drömmig vinterjacka men till ett mycket överkomligare pris vill jag verkligen tipsa om denna fina från Monki. Jag ser den med blåjeans och bruna boots, eller rosa kostymbyxor och röda klackar. Snyggt!

Hälsobloggaren PT-Fia som jag tycker mycket om skriver ett fint inlägg om ”10 saker jag vill ge mig själv för att landa i det nya livet”. Hon går igenom ett stor förändring i sitt liv och skriver så fint och eftertänksamt kring det.

Horoskop! Tror du på det? Jag vettefan vad jag ska tro, men jag kan ju tycka det är spännande och tänka att det kanske kan stämma. Men mitt problem är att jag ofta lägger vikt på det som kan ses som negativt i horoskopet än positivt. ”Jahapp en ny kärlek, då ska jag och David skilja oss därå!!!”. Något ångestframkallande. Men ELLE har iallafall gjort årshoroskop för 2020 och för den positivt lagda kan det vara roligt att läsa.

Jag bara MÅSTE ha fina adventsstjärnor i år. De vi har är något av en katastrof. Gamla, trasiga och riktiga tradiga! Denna är så drömmig men så sjukt dyr!

Björn Axén ska börja med att man kan panta deras förpackningar. Intressant! Pantade förpackningar ska generera en rabattkod till nästa köp. Spännande idé, vi får se om fler aktörer hakar på!

Unga tjejers mående ska granskas i en ny webbserie. Såhär presenteras det ”Skapad i samarbete mellan Baaam, Frida, Always och profilerna Kakan Hermansson, Salem Indrias, Ida Warg och Ellinor Bjurström – kommer allt från mens till mobbning lyftas upp till ytan och diskuteras. Målet är att sluta sticka huvudet i sanden kring unga tjejers mående.” Intressant, ska bli spännande att se resultatet.

Baaam listar 4 feministiska gärningar vi minns Sara Danius för. Fint!

Hösttrender att ha koll på nu! Vadderade diadem, chunky kedjor, miniväska, maxiväska och baguetteväska. Midjeskärp och höga stövlar. Ja, några av trenderna har jag prickat in. Hur går det för dig?

Drömmarnas väska! GE MIG NU!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x