veckonytt #284

God morgon vackra människor! Denna morgon är magisk! Utanför fönstret står trädgården i höstskrud, kaffet dricks i min nya kopp från Royal Copenhagen, alla ljus är tända i biblioteket och måndagspeppen är total. Japp, I love mondays! En anledning till att jag älskar måndagar är att de känns så mysiga. Jag sitter ofta i mjukis stora delar eller hela dagen. Skriver, bloggar, gör listor och förbereder för veckan. Underbart skön känsla.

Idag är det extra mysigt för jag är insvept i den härliga långkofta som är på bilden ovan. Den mjukaste, varmaste och mysigaste sak ever! Den finns här (adlink).

På hösten är kashmir ett måste. Hos Soft gott finns underbara kashmirplagg, som denna kofta. (adlink)

Hos Ellos är nu denna underbara blus på rea så lite tips till er! (adlink)

Vi fortsätter på kashmirtemat med denna härliga halsduk (adlink)

Med en matchande mössa i kashmir (adlink).

När jag i förra veckan gjorde ett inlägg om inredning till hemmakontoret hittade jag det här skrivbordet. Så himla himla fint! (adlink)

Jag kan inte ha ull och det är därför jag är sådan kashmirälskare! För på mig kliar ull supermycket! Men om du kan bära ull vill jag tipsa om den här underbara halsduken (adlink). Så snygg, chic och verkar supervarm!

Arkets klassiska väska Rigid leather crossbody har nu kommit i en underbar burgundyfärg. Så mustig och härlig till hösten. (adlink).

Om du kan bära storlek 44 och under så bara MÅSTE du spana in dessa byxor! HERREGUD!!!!!!!!! (adlink)

Om jag hade mindre byst än vad jag har hade jag burit sådana här mjuka siden-bh:ar hela tiden. Såååå fint! (adlink)

Ha en underbar vecka darling!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x