Veckonytt #184

Jag är så taggad och redo för denna vecka. Det var en otroligt välbehövlig långledighet. Dessa fyra dagar gav mig verkligen semesterkänsla och vi har haft det så mysigt. Cykelturer ner till hamnen och havet, glass och kaffe i solen, finlunch i hamnen och ett dopp i havet! Hemmet blev städat, varje rum fick en stor bukett syrén och vi har haft mycket tillsammanstid. Men alla har ändå fått den egentid de behöver. David har tränat, jag har bloggat och Estrid har fått lite extra tv-tid. Alla nöjda, alla glada. Nu är jag redo att ta mig an denna vecka. Den är fullbokad måndag till torsdag så det är med viss anspänning jag tar mig till kontoret idag. Det är sådana dagar när varenda bokning måste klaffa så att tidsschemat inte pajas. Det är lite stressigt, men samtidigt en rolig situation som jag älskar. Tiden går fort och motivationen hålls uppe. För att du också ska få en riktigt härlig start denna vecka har jag samlat ihop till en inspirerande veckonytt.

Du vet nog vid det här laget att jag ÄLSKAR allt smink som kommer i krämform. Det här krämrouget från by Terry (adlink) ser helt magiskt ut! Måste ha!

Jag letar efter ett sideboard till vardagsrummet och har blivit väldigt förtjust i den här från Rowico som finns hos Sleepo.

Har du en skjortklänning till i sommar? Om inte så MÅSTE du investera i det. Det är den skönaste och mest användbara sommarplagg som finns. Den funkar på jobbet, stranden, AW:n och i trädgården. Den här från H&M (adlink) tycker jag mycket om. Den finns även i grönt här (adlink).

Perfekt ljuslykta till trädgården! Från H&M (adlink) och finns här.

I sommar får vi semestra nära där vi bor och har du tur bor i två timmar från dessa magiska strandhotell!

Du använder väl alltid solskydd 50 OCH hatt om sommaren? Inget är så åldrande som solen så jag förenar gärna nytta med nöje och skyddar ansiktet och är stylish samtidigt. Jag älskar verkligen den här hatten från Åhléns (adlink).

Lindex har fått in fantastiska nyheter. Jag älskar den här klänningen (adlink) i viskos som finns upp till storlek XL.

Och den här klänningen är HELT SAGOLIK! (adlink)

Och dessa byxor som är ren och skär perfektion! (adlink)

Nu återstår för mig att önska dig en riktigt fin start på veckan käraste du!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x