veckonytt #305

Jag var på en utförsäljning i helgen och fyndade en underbar liggfåtölj (jag har redan haft en tantvila i den!) och så har vardagsrummet uppgraderats med en ny matta. Här har blivit SÅ fint! Jag är supertaggad på att visa er! Så fort jag gör om hemma blir jag så inspirerad att göra mer! Jag har flera roliga DIY på g och en lång inköpslista med inredning jag behöver. Jag är på jakt efter en fin taklampa till sovrummet och den här känns så drömmig och perfekt (adlink).

Jag tycker det är SÅ svårt att hitta fina överkast. Nu behöver jag din experthjälp. Vad tycker du om det här överkastet (adlink). Är det fint eller bara naja?

Eller den här varianten i tvättat lin? (adlink) vad tycker du om det?

Okej okej här kommer sista överkastet (adlink). Är detta kanske något att satsa på istället? Med mönster? Åh, jag blir inte klok på vad jag vill ha! Lämna en kommentar om du röstar på nr 1, 2 eller 3!

Mina fellow breda-vader-ladies lystring! Dessa underbara boots med nervikbart skaft kan vara ett ypperligt alternativ för oss. Bra pris, otrolig design och tidlös modell (adlink). Löp och köp säger jag.

Vår nya liggfåtölj behöver stylas! Den behöver en eller två kuddar och en härlig pläd. Den här kudden är en het kandidat (adlink).

Och dessa smala avlånga hade också varit så himla fina (adlink).

OMG dör för denna filt! Vilket budgetfynd!!! (adlink).

Howdy cowboy! Jag älskar det lantliga countrymodet som smyger sig in i höstens trender. Tänk poncho, hatt, cowboyboots, jeans och romantiska blusar. Så fint! Som den här otroliga blusen (adlink).

Slutligen kommer här en vänlig påminnelse om det är hög tid att köpa dina tulpanlökar. Jag har klickat hem ett gäng bla. från Bulbs och Florea.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x