veckonytt #299

Hej alla vänner! Jag är så peppad på höstkläder just nu. Något jag verkligen vill investera i är längre kjolar. Den långa denimkjolen, den långa slipkjolen, den långa trikåkjolen och den långa pennkjolen. Det ska helt enkelt vara långt långt långt i höst. Den här budgetkjolen från Na-kd är så fin tycker jag.

Hos Na-kd finns även den här långa jeanskjolen. Såååå fin!

De har även fått in den här långa jeansklänningen med rå söm där nere. Alltså hur chic klänning? Jag älskar den! Otrolig festklänning!

Nu börjar mörkret komma något tidigare på kvällarna och jag letar, som vanligt, efter underbara ljusstakar och ljuslyktor. De här stakarna från Hilke collection är väldigt fina tycker jag. Jag gillar att de kommer både i silver och guld så man kan välja vilken som passar ens egen inredning bäst. Och personligen hade jag satsat på två stakar för det blir så maffigt tillsammans.

Det är även hög tid att börja planera inför höstens festligheter. & other stories har fått in två heeeeelt otroliga set. Som detta set med topp och voluminös kjol och guldig jacquard (adlink).

Och det här blommiga setet med blus och kjol. WOOOOOW! Ser så designigt och lyxigt ut (adlink).

Här kommer två väsknyheter som gärna hade fått flytta in i min garderob. Acne Musubi Mini i färgen ”salmon”.

Och den här otroliga väskan från Ganni! Looooove it!

Ni frågar mig alltid efter tips på träningskläder och jag rekommenderar ofta Röhnisch. Sååå bra kläder! Nu har det kommit in fina höstnyheter som dessa bruna ormskinnsmönstrade tightsen med turkos topp (adlink). SÅÅÅÅÅÅ fint!

Slutligen vill jag tipsa om dessa perfekta stövletter som kommit in hos COS (adlink).

Ha nu en underbar vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x