vecka 35.

Jag är full av energi efter helgen! Jag började helgen med träff med bokklubben. Vi var hemma hos Anna. Hon hade gjort så fint med god dryck, underbar pasta och en björnbärspaj på bär från trädgården. Vi hade läst en underbar bok och vi pratade, skrattade, delade och värnade. Bokklubben är ett vattenhål för alla som är med i den. Det märks att vi alla mår så bra av den. Jag är så glad att vi har kunnat hålla på så pass länge som vi gjort. Vi är säkert uppe i en 6-7 månader nu. SÅ himla fint. Så vid 12 på natten åkte jag hem och kände mig som världens mest lyckligt lottade som får ha dessa kvinnor i mitt liv och för att sen komma hem och få krypa ner i sängen med min lilla familj. Att krypa ner hos en sovvarm Estrid som grymtar sött i sömnen. Åh det är balsam för själen.

På lördagen hade vi releasefest för mammas nya roman, Hemligheter på Hasslö. Det är den andra boken i en trilogi av feelgood späningsromaner om livet på den lilla ön Hasslö. Vilken succé! Det kom så många människor och mamma satt och strålade när hon på löpande band fick signera böcker. Min mamma är den mest intelligenta jag vet och jag beundrar henne så! Tänk att efter ett helt yrkesliv bestämma sig i 60-års åldern för att bli författare. WOW! På kvällen bjöd syrrans familj in oss alla på pizza i deras nya pizzaugn och jag hade gjort min äppelpaj från äpplena i vår trädgård. Vi avslutade kvällen med kaffe och paj framför tv:n för att heja fram Duplantis i stavhoppet. Min fina familj!

I söndags åkte vi till Staffanstorp för Estrid spelade match och dagen inleddes traditionsenligt med matchfrukost. Den består av amerikanska pannkakor, bacon och äggröra. Och oftast får vi till att åka och äta matchburgare efter matchen. Det fick vi till i söndags. Jag åt grilloumisalladen på Max och den var faktiskt jättegod! När vi kom hem åkte David för att fotografera Viktorias dotter April tillsammans med hennes hästar. Alltså insert emoji med hjärtögon!! När David fotade lekte Estrid med Aprils lillasyster Judith och jag städade lite och strykte sen framför friidrotts-VM medan köttfärssåsen puttrade i timmar på ungen. ÅHHHHHH helgidyll!!! Sen kom hela Viktorias familj över på spagetti och kättfärsås, äppelpaj (jag tröttnar aldrig!! Men david är en annan femma =)). Vi avslutade kvällen med att heja fram Ingebrigtsen på 5.000 meter.

Så med all denna feel good och total tankning av min lovetank är jag redo för veckan. Träning, jobb, medverkan på IM-Expo, veckohandling, aktiviteter, läxläsning och allt det där som är vardagen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x