veckonytt #298

Idag har David gått tillbaka till skolan. 8 terminer avklarade och nu ynka 2 stycken kvar. Otroligt vad tiden gått fort! I morse var det höst i luften men nu lyser solen och det är sommar ute igen. Men jag erkänner, jag är redo för höst. Tjocka tröjor, raggsockar, härlig belysning, doftljus, te och böcker. Magiskt. Mysigt! SÅ härligt! Jag läste att man ska ha 6 belysningskällor i varje rum. Då kan det vara praktiskt att ha en portabel lampa som går att flytta runt mellan rummen. Som den här fina ”carrie” från Audo copenhagen (adlink).

Här är en annan portabel lampa som jag tycker väldigt mycket om. ”Lucca” från & Tradition (adlink).

Vill du vara trendig kommer här ett tips. Satsa på stora blommor! Som halsband, hårsnodd, på skorna eller på broschen. The bigger the better. Den här kommer från Arket och finns i 3 olika färger (adlink).

Hos Na-kd finns ett fint halsband med en stor ros. Du hittar halsbandet här.

Nästa trend är jeans och västen. Gärna i en kombo av jeansväst med jeanskjol. Det finns en stor variation på västen i allt från traditionell väst till en mer strukturell tubtopp. Det här setet är från & other stories och här finns kjolen och här finns toppen (adlink)

Underbar klänning att bära på sensommarens alla fester!

Letar du efter härliga statementörhängen? spana då in dessa för ynka 199 kr.

Trenchseason är upon oss och den här trenchcoaten i linneblandning är sååååå snygg!

Hur snygg väska! Den perfekta modellen som går med allt! Ett måste i garderoben.

Ha nu en underbar start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x