Veckonytt #264

Välkommen denna vecka! Jag är dunderförkyld och sitter uppkrupen i soffan med pappersnäsdukar och tekanna. Jag har en ganska lugn vecka denna vecka vilket känns skönt. För sen smäller det verkligen och då bara måste jag vara helt frisk.

Först ut är det här lilla sidobordet från Artilleriet (adlink). Jag blev så inspirerad och tänkte att detta är ju något man borde kunna göra själv.

Krage krage krage! Det är verkligen något att satsa på i vår! Hur fin är inte den här tröjan? (adlink).

Nu ser jag min instagram svämma över av ljusa outfits och jag älskar det! Jag tycker det är sååååå chict! Vit, beige och neutrala toner ihop är så krispigt och vårigt. Hur magisk är inte denna kavaj? (adlink). Perfekt att matcha med jeans, vitt eller andra neutrala toner.

Det kan inte ha undgått något att limegrönt är DEN färgen i vår! Men det kan vara en läskig färg att bära om man inte är van vid färg. Då vill jag rekommendera att bara köpa ett enkelt linne. Då kan du enkelt testa färgen till exempel under en skjorta, kofta eller kavaj. Då blir det inte så in your face. Det här baslinnet kommer från Arket och finns här (adlink).

Och om limegrönt är en föööör läskig färg så kör på en armygrön variant istället. Den här blusen tycker jag är helt underbar (adlink).

Om du tvärtom är en färgälskare så bara MÅSTE du spana in den här fantastiska kostymen från & other stories (adlink).

Jumpsuitperfektion right here! (adlink)

Om du har gröna plagg men inte vet du hur du ska styla det vill jag slå ett slag för att styla det med en mustig chokladbrun. Så himla snyggt! Den här tröjan är ju sjukt snygg både till gröna byxor, kjol och shorts (adlink).

Till sommaren tycker jag det är ett måste att ha en ljusblå skjortklänning. Det är liksom sommarens uniform. Den här tycker jag var så fin! (adlink)

Och ett annat vårmåste är ju en härlig trenchcoat! Spana in denna asap!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x