Veckonytt #262

Hej mina vänner! Redan måndag! Det är inte klokt vad helgerna bara flyger fram. Och veckorna med för den delen! Vips är mars snart till ända och utanför lyser vårsolen nästan alla dagar. Jag har druckit två koppar kaffe och precis suttit i ett väldigt spännande möte. Ikväll ska jag och några kompisar stå på loppis och sälja våra kläder och alla pengar skänks till Ukraina. Jag tar med mig Estrid för hon är bra förhandlare om någon försöker pruta för mycket.

Nu vill jag ge dig lite härlig inspiration att börja veckan med. Vi börjar med den här magiska klänningen (på rea nu) (adlink) i årets trendfärg nummer ett.

Detta är inte bara en lampa! Det här är ett konstverk! (adlink).

Är du på jakt efter en härlig kappa i en glad färg? Spana då in den här magiska kappan! Perfekt att möta våren i.

Så fantastiska kroppsborstar! Så snygga att ha framme i badrummet och samtidigt så praktiska att använda till ditt hemmaspa! En härlig torrborstning av kroppen gör ju en sidenmjuk. Du hittar borstarna här (adlink).

Alltsååååå spana in den här karamellen!! Typ snyggaste tröjan just nu! Och det bästa av allt, den är på rea nu! Skynda fynda!

Okej, nu ska jag erkänna en sak. Våra diskhanddukar är b e d r ö v l i g a! Det är dags att uppgradera dem! Jag vill så gärna ha de här fina i linne (adlink).

Om den stickade tröjan ovan var för färgglad för dig och du söker den perfekta tröjan i en basfärg, spana då in denna! Jag ÄLSKAR urringningen! Den ser SÅÅÅ lyxig ut! Du hittar tröjan här (adlink).

Jag drömmer om en ny matta till biblioteket och jag tycker den här är SÅÅÅ fin! Som en tavla för golvet.

Jag pratar ofta om att leva rikt och en del i det är att göra vardagsmåltiderna mysiga och lyxiga. Det gör jag bäst med tända ljus och duka vackert, fast att det bara bjuds fiskpinnar på en torsdag. Har du snygga salladsbestick? Annars kanske dessa är de som gör fin vardag lite lyxigare (adlink).

Slutligen vill jag tipsa om den här underbara klänningen. Ett budgetfynd men som känns riktigt lyxig. Bär den nu med en skjorta eller blus under och i vår med en kofta över och i sommar bär du bara denna till ett par härliga sandaletter. Jag älskar det!

Ha nu en underbar start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x