Veckonytt #183

Jag var lite hängig i helgen men ni gav mig så galet mycket kärlek på insta. Snacka om total lovebombing. Därför vaknade jag med mycket lättare sinne idag. Och dagen har varit toppen. Tiden gick fort på jobbet, sen åkte jag hem och åkte och hämtade ut lite ny shopping på ica. Vi åt god middag, Estrid var ljuvlig och tömde diskmaskinen själv och framförallt så gick nattningen fort! Så istället för utpumpad här vid åttatiden på kvällen känner jag mig avslappnad och att det finns lite energi kvar. En stor kopp te står här bredvid mig och på datorn rullar the real housewives of Atlanta. Och imorgon jobbar jag hemma. Helt helt magisk stund just nu.

Hoppas du också njuter av denna kväll och att mitt veckonytt kan ge dig inspiration och glädje. Först ut är denna magiska matta från Sleepo. Oj, vad jag önskar att jag hade den i vardagsrummet eller i vårt sovrum där uppe.

I år ÄR året jag unnar mig själv lyxig solkräm. Eftersom vi varken är garanterade sol eller utlandsresa denna sommar ska jag göra allt för att gotta mig den soltid vi får. Hur härlig ser inte denna spf 50 från Filorga ut (adlink)?

Här är tips från H&M på vad som ser ut som sommarens härligaste linnebyxor (adlink)!

Och detta är definitivt en av sommarens mest MAGISKA kaftaner (adlink). Även denna från H&M. Den finns även i en ljusrosa (adlink)som är precis lika magisk. Kan man köpa båda please!?

Och plötsligt kände jag ett otroligt sug efter en transparent tyllig kavaj. Visst känns det som ett måste!? Denna goding kommer från asos (adlink).

Och även denna klänning är från Asos (adlink) och jag tycker den är helt magisk! Stort habegär!

Jag har fått dille på rostat bröd med smör, aprikosmarmelad och gräddost. Det är en av mina lyxigaste helgfrukostar. Gärna med en stor kopp te till. Vår brödrost har vi haft for ever. Den fick jag när jag flyttade hemifrån vilket är väldigt länge sedan. Snart 15 år! Visst är jag värd en ny flärdfull brödröst? Drömmen är en sån här klassiker från SMEG.

Ni är många som frågar efter mina jumbotekoppar från Spode. Nu finns de på rea hos Bagaren & kocken så jag tänkte ta tillfället att tipsa er om det.

Kan man få för många boxar? Svaret är nej! Boxar är livets lösning på alla de där lösa sakerna som drar ner intrycket i ett hem. Det är prylarna som gör att allt känns stökigt. De här från house doctor tycker jag är SÅ fina. De är även ett riktigt bra tips till mors dag (hint hint till den som läser och känner sig manad att ge mig en mors dag-present).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x