Veckonytt #179

Dessa dagar innan lön är iallafall jag långt ifrån shoppingsugen. Du kanske sitter hemma i corontän och är uttråkad? Därför handlar veckans veckonytt helt om sånt du kan göra hemma. Jag hade börjat med att läsa denna artikel om att våga klä sig yngre än man är. Att det inte finns några klädregler! Det borde få din kreativitet att kicka igång.

Nu har både min syster och Alexandra tipsat om denna Brun-utan-sol. jag måste testa den! Och om du ör hemma tycker jag du kan ta en stund i badrummet för brun-utan-sol, eller BUS som det också kallas. Skrubba kroppen noga. Återfukta den med lotion och några timmar senare, eller på morgonen, smörjer du in dig med BUS. Nu kan du möta våren utan att bli blända av din egna bleka kropp.

Behöver du lite hederligt pyssel att göra själv eller med barnen. Gör scrunchies av överblivna tyger. A beautiful mess har gjort en toppenbra tutorial på hur man gör.

Gör som Elsa Billgren och gör ett collage över din vår- och sommarstil. Skapa en mapp på datorn, eller på Pinterest, och spara ner all inspiration du hittar på bloggar, instagram och lite överallt. Det är ett perfekt sätt att drömma om kläder och ge sig själv en röd tråd att följa vid framtida shopping.

Att baka är alltid en bra idé och jag är galet sugen på att testa House of philias recept på toscakaka.

Jobbar du hemma och behöver inspiration på vad du kan ha på dig? Spana in det här blogginlägget med massa härliga tips på outfits.

Ingen är så glamorös som the viva luxury. Hon har bloggat om sina stanna-hemma-essentials.

Min trädgårdsguru Veronica har gjort det igen! Här går jag och väntar på att min syrén ska slå ut och så visar hon att det behöver man ju inte alls göra! Outslagna knoppar är ju magiskt vackra med vårblommor! Ska göra en bukett senare idag!

Yaya har gjort ett underbart pyssel med sina barn. Ett miniväxthus. På hennes blogg finns en toppenbra steg för steg-guide på hur man går till väga. Där finns också bättre bilder. Den blev lite kornig här hos mig. Sorry för det!

Underklädesmärket Fenty har en SINNESSJUKT MAGISKT UNDERBAR POWERFUL vårkampanj! Spana in alla bilderna och riktigt känn hur underbart det är att just du har just din kropp!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x