Style story: Den måttsydda kostymen från Studio Heijne

I SAMARBETE MED STUDIO HEIJNE

Studio Heijne är ett företag som är otroligt spännande. Här designas klassiska statementplagg MEN de måtanpassas efter dina egna mått. På hemsidan ombedds du skriva in din egna mått och därefter produceras plagget efter dina exakta mått. Jag ska vara ärlig, jag kände mig osäker. Trots fantastiska instruktionsvideos på hemsidan om hur man exakt skulle mäta kände jag mig orolig. Kunde detta verkligen fungera? Jag hade också en dos kroppsångest ska jag erkänna. Just kostym har alltid varit ett omöjligt plagg för mig. Egentligen alldeles oavsett vad jag vägt. Det är alltid någon del av kostymen som inte suttit bra. Eftersom kostymen kostar en slant är det givetvis extra nervöst. Det fanns också en aspekt av att jag var osäker på om jag gjorde rätt. Även om instruktionerna på hemsidan var glasklara hade jag ändå en osäkerhet.

Jag kan säga såhär. Jag borde inte ha oroat mig en sekund!

Hem levererades en vacker turkos box och i den låg min powerkostym. Med fjärilar i magen och en dos nervositet packade upp kostymen. Där låg en underbart lyxig kostym med byxor med hög midja och perfekt byxlängd och en kavaj som satt åt runt min midja helt exakt som jag vill och i den längd som smickrar mig mest. Det går nämligen att måttanpassa allt från ärmlängd, till midja, till kavajens längd och byxans höjd i midjan.

Byxorna jag valde finns här och kavajen finns här. Båda är gjorda i en härlig ull och otroligt mjuka och sköna i materialet.

Alltså känslan när kostymen gled på var obeskrivlig. Byxorna knäpptes utan att magen behövde hållas in och kavajen gled över armarna. Ren och skär magi! Nu har jag min powerkostym. Den där som är prick sådär mäktig som man vill att den ska vara.

Den här kostymen kostar ungefär samma som en kvalitetskostym från ett annat märke. Med skillnaden att du är garanterad en perfekt fit. Jag kan verkligen rekommendera att prova detta. Studio Heijne har olika plagg som du bör spana in. Till exempel måttanpassade jeans! Hur magiskt är inte det?

Jag kan inte ens räkna hur länge jag drömt om en powerkostym. Och nu har jag den. Och i den kommer jag våga vara extra modig för att ta de där stegen i livet som för livet framåt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anneca
Anneca
4 år sedan

Wow! För dig och kostymen!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x