4 snygga outfits att bära på jobbet.

You ask and I shall deliver! Ni ville ha tips på snygga outfits att bära till jobbet i höst och här kommer fyra PERRRRRFEKTA outfits.

Först ut är för dig om älskar färg eller känner att du borde använda mer färg men inte riktigt vet hur. Välj två färger! Det rosa setet (med tröja här) (och kjol här) kommer från Lindex. Jag har själv köpt mig ett set! Ett par svarta ballerina i läder och av god kvalité bör ingå i varje kvinnas basgarderob. Dessa från Flattered är väldigt fina. För en färgkick till matchar jag med grön budgetväska från L Credi och ett par statementörhängen från SNÖ of Sweden.

Om första outfiten var för crazy är detta ett mildare alternativ. Bara neutrala färger och en enda färgklick. DRÖMväskan är från Little Liffner, DRÖMkjolen från H&M, DRÖMblusen från Rodebjer och DRÖMskorna från & other stories. De här plaggen är ren och skär magi!

En trist svart kostym i polyester är rena rama fängelset, och dessvärre även vad många kvinnor bär på arbetet. VARFÖR? Köp EN snygg svart från Filippa K. Den kommer hålla sig i årtionden. Och vi behöver inte klä oss som män för att se respektingivande ut. Jag tycker istället att alla kvinnor borde satsa på en statementkostym. Den här gröna (kavaj här) (byxa här) från by Malene Birger är magisk! Den är ett smycke i sig och därför hade jag endast kompletterat powerkostymen med enkla högklackade skor från & other stories, enkla guldhoops från & other stories och ett baslinne från Skiny.

Blev det för mycket färg? Är du en neutrallover? Då finns det en outfit även för dig. Den underbara klänningen från HOPE, som kan bäras över byxor, jeans, culottes eller barbent eller med strumpbyxor. En vinnare på kontoret. Här är det beige läderpumps som gäller. även detta en basvara i garderoben och bör införskaffas i en högre kvalité för lång livslängd. Dessa magiska pumps är på min inköpslista och kommer från Michael Kors. Budgetväskan är trendig men även chic och kommer från & other stories. Dock är outfiten för simpel för mig. Något måste adderas. Ett statementsmycke. Detta armband från Sweet deluxe är magiskt!

Hoppas du hittade lite inspiration för jobbgarderoben!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x