Veckonytt #145

Jag älskar dragqueens! Därför att de omformar, omvärderar och omdefinierar kvinnlighet, kön och normer. Jag älskar den här artikeln som verkligen pinpointar exakt hur jag känner inför dragqueens! Här på bild är en av mina favorit-queens! Raja!

Dame Helen Mirren. Vilken kvinna! Jag älskar att hon visar att man inte mått gömma sig och bli tråkig bara för att man blir äldre. Womanpower på henne!

Rihannas senaste fotografering för Harper’s Bazaar China är GUDOMLIGT! Jag sparade ner prick varenda bild. Här ser du alla inspirerande bilder.

Undersköna Barbie Ferreira är fierce i senaste numret av Instyle!

Hudvård kan kännas som en vetenskap! Vet du varför? FÖR DET ÄR EN HEL VETENSKAP! Som det här med hur man använder ögonkräm egentligen. Var ska det egentligen vara? Den här artikeln var perfekt. Läs den och du har klarat kursen i ögonkräm!

Jag har hittat mitt livs drömmigaste smyckesmärke! Begumkhan! Det är crazy, lyxigt, elegant och statement. Ge mig en miljon och jag köper en av allt! Alltså spana in sortimentet! DÖR!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x