Veckonytt #94

veckonytt1
Det blev visst en liten bloggpaus här de senaste dagarna på min semester. Jag behövde carpa rejält de sista semesterdagarna. Jag känner mig utvilad och väldigt nöjd med semestern. Nu är jag tillbaka på jobbet och allt är precis som vanligt. Kontoret är en aning för varmt, morgonkaffet är njutningsfullt, P1 är igång på radion och nu ska jag beta av högarna som samlats på skrivbordet under semestern. Visst, jag hade gärna haft semester hur länge till som helst men det känns faktiskt helt ok att vara tillbaka. Jag var lite ångestfylld inför att gå tillbaka till jobbet för jag har njutit så otroligt mycket av tiden med Estrid och David. Men nu när jag är här så känns det ändå peppigt.

Och inget bättre tillfälle nu än starta veckan med ett nytt veckonytt. Först ut är ett radiotips som jag vill berätta om. Mitt ätstörda gäng är berättelse om bästisarna som delar allt och strävar efter livets goda tillsammans. Även efter den perfekta kroppen. Lyssna!
veckonytt2
Även om det varit jättefint att ha semester med min lilla familj så har vi alla stundtals varit aningens trötta på varandra. Det visade sig att det tydligen finns något som är för mycket tid tillsammans! =) Nu behöver vi kanske inte direkt rädda vår relation eftersom vi är trötta på varandra på glimten i ögat, men likväl tycker jag att de här tipsen om hur man räddar en semestersargad relation var riktigt intressanta. 
veckonytt3
Chloé lanserar en ny väska och det är denna. Och jag blir typ kränkt över att jag inte har 16.000 kronor att spontanshoppa en väska för. I need it! Mitt liv kan ju omöjligen vara komplett utan denna väska.
veckonytt4
Vår homegirl Chrissy Teigen har gjort det igen! Hon har berättat om förlossningsdepression och mammaslit. Nu visar supermodellen upp sina bristningar på instagram. Jag älskar henne! Hur ska jag egentligen gå tillväga för att få henne att inse att hon och jag är bestiesmaterial!?

Det blir en kortis idag. Mycket att stå i här idag! Men visst känner du höstpeppen komma nu? Nystarten! Åh, jag älskar denna tiden på året!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Saknat dina inlägg. Härligt att du är tillbaka med laddade batterier. Tycker att du gjorde helt rätt att maxa sista dagarna på semestern.

Anette
Anette
5 år sedan

Älskade Frida! Skönt att du äntligen förstår behovet av hästar!!!!!
Älsk på att starta dagen med din blogg och måndagspepp.

Pia Widlund
5 år sedan

16000, shiit, ibland vill jag vara miljonäääär!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x