Mode jag längtar efter och skapandet av höststilen

mode jag längtar efter-1
Jag gör samma sak varje år. När hösten börjar komma (alltså den mer mentala nu går vi tillbaka till jobbet-hösten) köper jag massa modetidningar. Jag scoutar bloggar och planerar min stil. Jag har fotat av några grejor i senaste Harpers’s Bazaar och Tatler som jag särskilt vill komma ihåg.
mode jag längtar efter-2
Ribbons and tweed. Tricket att knyta ett svart litet band runt håret eller under bluskragen är så himla enkelt och gör massor för outfiten. Detta kommer jag vilja göra i höst. Bilden nedanför är tweedeleganza när det är som bäst. Nu när vi bor här i Skanör vill jag ha en höstgarderob som är snygg, funktionell och praktisk. Jag tänker Barbourjacka, Hunterstövlar, kashmirtröjor, tweedjacka, läderstövlar.
mode jag längtar efter-3
I höst gäller fortfarande djurmönster och inte mig emot. Jag har alltid och kommer alltid vara besatt av leopardmönstrat. Det är mitt bästa bästa mönster. På min mentala inköpslista finna en leopardblus, en leopardkappa, en leopardkjol och leopardpumps. Men när jag såg denna bild kände jag att jag minsann måste lägga till något leopardmönstrat också.
mode jag längtar efter-4
Ett annat stylingknep jag föll för var strumpor i vackra skor. Det är åt helskotta att man har garderoben full med fina skor, men att det är kallt 9 av 12 månader i detta landet. In kommer strumpan, den snygga strumpan givetvis, och förlänger användningen. Perfekt ju! Stormaskiga nätsstrumpbyxor (nej, men heter det verkligen så?) hamnar också på inköpslistan.
mode jag längtar efter-5
MEN jag är fortfarande på jakt efter snygga badkläder. Jag har använt samma svarta hela denna sommaren och det har varit olidligt tråkigt.
mode jag längtar efter-6
I Tatler, tidningen om brittisk överklass och en inblick i brittisk excentricitet, fanns det reklam för countrystyle. Och jag som ju vill skjuta lerduvor i höst och omfamna min nya Barbouraktiga höststil föll för denna bilden. Förutom gubbkepsen. Det är faktiskt det fulaste som finns.
mode jag längtar efter-7
Denna bild visar exakt hur jag vill att min sommar till höst-övergång ska se ut. Vitt, nude, brunt, beige, guld och rostfärgat. Jag har fått en aversion mot svart på sistone och blir typ nedstämd när jag måste bära det. Nu vill jag vara easy breezy, ljus och luftig. Sval.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Angelica
Angelica
5 år sedan

Tips på badkläder (och underkläder) är Kvinnligt Under i Åkarp, det är fenomenalt!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
5 år sedan

åh tack för ett grymt bra tips!

Pia Widlund
5 år sedan

Just det, hösten kommer när vi börjar jobba, det tycker jag också. Och även jag börjar längta efter höstkollektioner nu!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x