Officefashion – 4 smashing outfits för jobbet.

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Jag ÄLSKAR hösten! Jag tycker det är en så fantastisk tid för garderoben. Det är ju bara så mycket snygga kläder på hösten! Ni har efterfrågat outfits att bära i höst på jobbet och jag har gjort fyra stycken som jag tycker är riktiga vinnare.

Först ut är en blandning av sött och tufft. Läderbyxor från Ellos plus size-kollektion som matchas med en söt blus från Rodebjer. För att fortsätta kombinera sött och tufft tänker jag att de coola bootsen från H&M blir en snygg matchning till de lite mer blingiga örhängena från & other stories.

Nästa outfit är en riktig vinnare när det kommer till hur du ska bära kjol i höst. Kjolen ska vara lång och stylas med en tjock stickad tröja och knähöga boots. Kjolen här kommer från H&M och stylas med en stickad polotröja från H&M. Accessoarerna är magiska knähöga stövlar från H&M, en strukturell och väldigt cool handväska från ASOS och för lite bling har jag valt ett statementhalsband från & other stories.

Nästa look är nog min personliga favorit! Den är så mjuk i nyanserna och sen kommer en härlig pop av orange! Den är den perfekta kombinationen av stilren budget och flärdfull lyx! Grå leggings i fuskskinn från H&M matchas med en quiltad topp från H&M. Knähöga grå stövlar från H&M dras över byxorna och på armen hängs denna dyrgrip från Dries van Noten från net-a-porter.

Sista outfiten är en cool mönstermix med en vacker klänning i silkesmix från H&M som matchas med ormmönstrade stövletter från Henry Cole hos Ellos. Här är outfiten i centrum så väskan från Stella McCartney är nedtonad och diskret och örhängena från H&M ger en pop av färg som alltid är välkommet på hösten.

Hoppas du fick lite härlig inspiration för hur du kan klä dig i höst!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x