Önskeinlägg: snygga mjukiskläder för alla storlekar

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS.

Ni är måååånga som är hemma nu för tiden och jag fick en fråga på instagram om just hemmamode. Snygga, sköna och mysiga kläder att bära hemma. Och eftersom jag ofta tipsar om vanliga kläder tänkte jag idag tipsa om mjukis. Detta eftersom mjukis verkligen är LIVETS KLÄDER!

Först ut är två set från Bubbleroom. Jag vill påminna om att koden F10 ger dig 10% rabatt på bubblerooms hela sortiment maj ut! Så ett litet tips från mig. I bild 1 hittar byxorna här, tyvärr är toppen slutsåld. Och i bild 2 hittar du de rostorange byxorna här och toppen här.

Hos Other stories hittar du dessa grymt snygga mjukisbyxor som jag tycker matchas fint med den ribbstickade tröjan. Och visst blir basic grå mjukis sjukt fashion med en oversized kavaj och klackar? ÄLSKAR stylingen. Det vill jag testa själv!

Jag drömmer om ett hel garderob full av LYXmjukis och då är Filippa K ett hett val. Här hittar du de fina yogabyxorna som ser helt otroligt mjuka ut. Jag hade matchat dem med den fina kortärmade kimonon.

Men även för en mycket mindre prislapp kan man få riktigt fina mjukis. De beiga byxorna kommer från asos och är också uppklädda härligt med smycke och klackar. Det prickiga setet kommer från H&M och ser otroligt skönt ut.

Lindex har också ett härligt utbud. För dig som är lite fryslig vill jag verkligen rekommendera tightsen i merinoull med det matchande linnet även det i merinoull. Underbara plagg. Men glöm inte bort sköna underkläder. Om man är hemma hela dagen kan jag tycka det är obekvämt att vara utan BH men faktiskt också obekvämt att gå runt med en bh hela dagen. Då vill jag slå ett slag för en mjuk bygellös bh, som du hittar här.

Hos Gina tricot är det alltid väldigt trendigt. Hur snyggt är det inte att matcha de beiga leggingsen med en krispig och luftig skjorta i linne? Jag älskar dessa plagg ihop.

Hoppas du fick lite inspiration på hur du kan vara mysig men samtidigt fashion när du är hemma om dagarna.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jennifer Sandström
4 år sedan

Det här känns mer aktuellt än någonsin nu när man spenderar så mycket tid hemma. Har också tänkt att det vore nice att ha fler snygga hemmakläder när jag även annars jobbar hemifrån mycket 🙂 Tack för inspiration!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x