Önskeinlägg: Mitt favoritsmink

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Så himla roligt önskeinlägg. Åh, vad jag har älskat att få sammanställa mina sminkfavoriter till er. Här har vi godingar som jag återkommit till om och om igen. Alla produkter är favoriter, andra är FAVORITER och ett fåtal är KAN INTE LEVA UTAN-FAVORITER. Nu går vi igenom den här härligheten.

Foundation & concealer
Den lila roliga saken är ingen foundation utan en beauty blender. Det är DET redskap du ska använda till din foundation och concealer. Resultatet blir flawless varje gång. By Terry touche veloutee är en ikonisk concealer. Den täcker, vårdar huden och ger lyster. En magisk concealer väl värd varenda krona. Clarins instant concealer är även det en riktigt bra concealer. Den varar i en evighet vilket gör den mycket prisvärd. MAC face & body är min favoritfoundation. Den kan läggas tunn som en färgad dagkräm eller byggas upp mycket täckande. Jag älskar den. Och plus för att den kommer i så många nyanser. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint marknadsförs som en foundation. Men jag skulle kalla den en täckande färgad dagkräm som ger MAGISKT glow! Maybelline Fit me concealer är sååå billig men håller helt galet bra kvalitet. Denna har jag köpt många många MÅNGA gånger. Älskar den!

Läpprodukter
Revlon Lip butter är den mest fantastiska hybrid av läppstift, gloss och läppbalsam. Jag har nog haft den i varje nyans som funnits. Just budgetläppstift finns det hur många fantastiska som helst av och det är sällan det behövs att man måste betala dyrt för bra grejor. men ibland är lyxläppstift bra för själen och då är det definitivt YSL Rouge volupte shine som man ska satsa på. Max factor colour elixir lipstick är magiska och finns i alla nyanser. Min favorit är Pink brandy. Även Loreal gör magiska läppstift och color riche shine är min favoritvariant. Mitt absoluta läppbalsam för torra läppar är utan tvekan By terry baume de rose. Dyr som in i men oslagbar! Den har också spf 15 vilket är toppen då den kan få följa med även i strandnecessären. Slutligen har vi ett mirakel jag inte kan leva utan och det är clarins instant light lip perfector. OMG! Läpparna blir magiska!

Mascara & ögonbryn
Min favoritmascara ever är Estee Lauder sumptuous extreme mascara. Dyr men magisk för min korta futtiga fransar. För ögonbrynen finns det många olika slags produkter. När det kommer till pomada är Maybelline tattoo brow min favorit. Ögonbrynspennan of choice är Anastasia brow wiz. Mitt bästa genomskinliga bryngel är NYX control freak. Min bästa budgetmascara är Loreal miss manga. Och när det kommer till färgad bryngel är Clinique just browsing min favvis.

Puder & bronzer
Jag använder bara ett enda slags puder för att matta ner och det är löst puder. Här finns även kompakta puder men jag brukar köpa dessa i några nyanser för mörka för mig för då tycker jag de utgör en PERFEKT bronzer (alltså solpuder) under de bleka månaderna. Ett sådant puder är Clarins ever matte som kan utgöra båda. Samma funktion har Rimmel stay matte. Ett kompakt puder som jag använde massor förr och nu inser hur mycket jag saknar är MAC studio fix powder. Mitt absoluta favoritpuder all time är by terry hyaluronic hydra powder. En underbar budgetbronzer är NYX matte body bronzer. Och vill du ha ett magiskt och lite lyxigare solpuder är Bronze goddess från Estée Lauder helt magisk.

Rouge & highlighter
Ni ger mig ofta komplimanger för mitt GLOW och jag tycker jag är väl förtjänt av dem för oj vad jag jobbar för mitt glow. Kämpar på med vattenintag och hudvård gör jag. Och så får jag bra hjälp av magiska sminkprodukter. Här är mina favoriter. Max factor crème puff blush ger en magisk lyster. Lumene instant glow uv primer tar jag alltid under min foundation och blir så glowig och fin. Sleek blush är ett riktigt bra budget rouge som varar i evigheter. Loreal glow cherie glow enhancer är också en sådan där mirakelprodukt som skapar glow glow glow. Loreal gör generellt superfina rouge och det är melonpersikorosa rouget är helt fantastiskt. Allra helst använder jag ju krämrouge och Lumene watercolor blush ger magiskt vackra kinder.

Näst efter basprodukterna är ögonprodukterna mina favoriter. Oj oj oj vad man har samlat på sig ögonskuggor här i livet. Här är de ögonprodukter du definitivt ska satsa på. NYX matte eyeliner är den eyeliner jag använder just nu och jag älskar den. Sleek ögonskuggspalett i Divine är min bästa budgetpalett. SÅ bra! Clinique pretty easy liquid eyeliner är också en helt magisk eyeliner. Om du vill satsa på en riktigt lyxig ögonskuggspalett så bara älskar jag de från Yves Saint Laurent. Finns i så många vackra färger. Min bästa krämögonskuggspenna är från by terry och heter Ombre blackstars. Av den har jag flera nyanser. Min bästa vardagsskugga som jag nu genast kom på att jag borde använda mer är Naked lunch från MAC. Och alla MACs skuggor är ju faktist magiska. Men just Naked lunch är något extra.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x