Nytt på skönhetsfronten

Jag älskar ju skönhetsprodukter. Det är så roligt att förändra och förstärka sina drag med hjälp av smink. Det är terapeutiskt att varje morgon och varje kväll göra sin hudvårdsrutin. Det är djupt tillfredsställande att ta slut på en tub och få slänga den på återvinningen. Jag tänkte att vi skulle ta en titt på vilka produkter som har blivit stora favvisar hos mig på sistone.

Den vita flasken till vänster är 10% AHA + 10% PHA concentrate från Kicks. Detta är ett serum fullt med syra. Man smörjer in det på kvällen, efter toner men innan nattkräm, och låter den verka under natten. HERREGUD! I love it! Man vaknar med underbart glow dagen efter. Min noggranna Exuviancerutin plus detta serum har gjort att min hud är bättre än någonsin. Jag har inte en ENDA finne kvar på min acnebenägna hud. Jag har inte haft såhär fin hud på säkert 15 år! Till höger har du en underbar fotkräm från MonSun, Bedtime therapy overnight foot mask. Den innehåller exfolierande enzym som hjälper till att ta bort den döda och torra huden på fötterna. Jag smörjer in fötterna varje kväll för om jag inte gör det är mina fötter those who shall not be named…

Här har du en nykomling för mig en gammal goding. Den gamla godingen är det rosa läppbalsamet, från Clarins, till höger. Lip balm perfector är mitt all time favoritläppbalm ever ever ever! Älskar det! Vågar inte ens gissa hur många sådana här jag använt! Till vänster är en mycket spännande nyhet för mig. IQ+Brow är ögonsbrynsfärg färdigblandat i en tub med penselapplicator. Man skruvar på botten och får upp lite produkt. Man målar brynen, väntar 10-20 min och sen torkar man av det och vips har man mjukt färgade bryn. SÅ praktiskt! I love! Jag gör det ungefär en gång i veckan eller varannan vecka så håller jag färgningen igång.

Jag har även fyllt på med två produkter jag hade slut på och OMÖJLIGEN kan leva utan. Min bästa toner, Soothing toning lotion från Exuviance och mina bästa pads som återfuktar nått så in i bomben. Skinrise bionic tonic från Exuviance. Dessa pads ger glow som INGEN ANNAN produkt. Jag överdriver inte om detta är den femte burken jag tar mig igenom.

Kan inte du tipsa mig om dina bästa skönhetsprodukter. Jag älskar att ta emot tips på sådana där heliga produkter som man inte kan leva utan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 år sedan

Bedtime Therapy är bara bäst, annars blir det ödlefötter 😱

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Maria
4 år sedan

hahahahah ödlefötter! dör! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x