Self care är så viktigt!

Jag älskar skönhet, skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar. Bara jag tänker på det ryser jag av välbehag. För mig är det en själslig sak. Att ta mig tiden för mig. Lägga pengar på mig. Njuta av mig. Det är enbart härligt och aldrig pressande. En gång i tiden var skönhet något som stressade. Att inte kunna gå utanför dörren om man inte var sminkad. Att benen alltid skulle vara nyrakade. Manikyr, hår, pedikyr och hud i perfektion. Men idag är den tiden förbi. idag gör jag bara det som känns kul och härligt.

När jag står där i badrummet varje morgon och varje kväll och gör min lilla rutin så mår jag så bra. Det är meditativt att massera, skölja, kräma och dutta och plutta med alla mina burkar, flaskor och behållare. Self care kan se ut på olika sätt. För vissa är det skönhetsbehandlingar, för andra ett träningspass. En del tar sovmorgon, åker på resa, stänger av telefonen, bjuder in till en stor fest eller tar en kortare föräldraledighet för att återgå snabbt till jobbet. Det spelar egentligen ingen roll vad self care är för dig så länge det uppfyller följande kriterier.

  1. Du gör det 100% för din egen skull utan beaktande av vad andra tycker
  2. Du blir avslappnad och harmonisk av det.
  3. Du går därifrån med mer energi.

Eftersom beauty är min typ av self care så går jag igenom en mängd skönhetsprodukter. Mina senaste ”empties” visade jag upp i denna fredagsvideo. Här kommer den efterfrågade listan på produkterna jag pratade om. Som vanligt lägger jag bara in dem som jag rekommenderar.

Det var det hela! Hoppas du hittar en ny favorit!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x