10 beautynyheter jag vill testa

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Här är 10 beautynyheter som jag vill testa. De är inte alla nyheter på marknaden men nyheter för mig. Det är 10 produkter jag aldrig testat. Har du testat någon av dessa?

Kroppsscrubb från Molton Brown. Jag är besatt av Molton Brown. Tycker allt är så himla lyxigt!

Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant leave-in. Den här skyddar mot värme upp till 230°C och ger kontroll mot frissighet. Hårvård för föning som ger en jämnare och förfinad hårtextur.

Miracle PureCream Blush 01 Radiant Rose som är ett flytande rouge som ska ge ett rosigt glow.

Bobbi BrownExtra Lip Tint Bare Pink. Mitt läppbalsam börjar ta slut och jag behöver ett nytt för att vårda min vintertorra läppar. Här är ett lyxigt och vårdande läppbalsam.

By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer. En concealer som sägs kombinera den suddiga effekten från en concealer med hudvårdsfördelar. Den är förstärkt med hyaluronsyra, och ska bidra till att hydrera, ge fyllighet, jämna ut och göra det känsliga ögonområdet fastare, samt lysa upp mörka ringar och ta bort tecken på trötthet.

By Terry Cellularose Brightening Cc Lumi Serum 4 Sunny Flash. OMG jag är så nyfiken på denna produkt! Lystergivande serum som jämnar ut hudtonen och reflekterar ljus för en jämn hy med strålande lyster. Passar utmärkt som bas under makeup, eller ensam för en strålande fräschör. Och ALLT som ger glow är right up my alley!

NARS – Liquid Blush i nyansen ”Dolce Vita”. Jag ääääälskar krämrouge och har velat testa det här från NARS hur länge som helst!

Manucurist Green – Nail Polish ”Emerald”. Ett nytt nagellacksmärke för mig. Grönt, 9-free, veganskt, cruelty-free nagellack. Den gröna nyansen här är så fin tycker jag.

Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Glow. Hur spännande nyhet? En foundation som ger dig fördelarna från fyra produkter i ett enda steg! En allt-i-ett-produkt som tillför din hud omedelbar lyster och vacker finish. Ljusreflekterande och lätt täckande formula som används som bas, för att täcka, jämna ut och som highlighter. 

Frank Body – Smoothing AHA Body Lotion. Ännu ett nytt märke för mig. Jag som har röda prickar på armarna, s.k. keratosis pilaris, älskar kroppsprodukter med syra i sig. Det är det mest effektiva sättet att kontinuerligt peela huden.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x