veckonytt #294

Så var det måndag igen! And I love it! Dock är det svinkallt! Jag sitter i biblioteket med alla ljus tända, en rykande kopp kaffe, en fluffig väst, tofflor OCH insvept i en poncho! Men trots detta vill jag prata V-Å-R! Jag blev nämligen så inspirerad av denna styling! Långärmad tunn polo under en kortärmad jumpsuit! Ett perfekt sätt att få användning för en somrigare jumpsuit även dessa kalla veckor som är kvar. För övrigt är denna jumpsuit helt galet snygg (adlink).

En stor inredningstrend i vår kommer vara FÄRG! En riktig färgexplosion! Det är inte my cup of tea. I’m forever fifty shades of beige. Men om du är en färgälskare vill jag tipsa om H&Ms nya sängkläder! Wow vilken färgprakt!

Vi har haft några dagar (okej timmar!) med strålande sol! Men åh vad underbart det var med denna sol! Jag tycker det är sjukt snyggt att bära solglasögon till vivnteroutfits. I år är det trendigt med ”snabba” solglasögon. Ni vet sådana som känns sportiga. Jag tycker att man kan se lite mer tour de france ut och lite mindre fashion. Men dessa glajjor från ASOS är en snygg mix av snabb och fashion (adlink). I love!

Får man lov att börja prata badmode? Nu bara gör jag det! För i år är jag hundra bestämd på att jag vill ha en gnistrande baddräkt. Har tänkt på det i säkert två år och i år ÄR året jag gör slag i saken. Hur underbar är inte denna baddräkt från Na-kd? Nu nedsatt i pris!

ÄLSKAR multifunktionell inredning! Som den här skålen som kommer med en insats för ljus! Helt plötsligt tillkommer en massa nya användningsområden! Den är från Mete Ditmer och finns här (adlink).

Även om min inredning är beige och min garderob också, så finns det i garderoben i iallafall lite mer utrymme för färg. Den här kjolen är helt otrolig! (adlink).

Det är supertrendigt med korsett av olika slag. Men om man är plussize eller storbystad kan det kännas obekvämt. Då vill jag tipsa om att köpa en stickad korsett. Man får samma look vid styling men med ett mer flexibelt och bekvämt plagg. Denna korsett tycker jag mycket om.

Na-kd har fått in denna sjukt snygga bandeauklänning! I love!

Jag får alltid frågor om mina loafers. De är tyvärr gamla och finns inte att köpa längre. Men dessa är lika och till och med lite snyggare tycker jag. För vem älskar inte lite extra bling på skorna? Du hittar skorna här.

Alla hjärtans dag är coming up och i år ÄR året du unnar dig lite lingerie! Din kropp är värd det! Det finns silkiga underkläder som kommer att få dig att se ut som en gudinna! Vackra underkläder är inte bara för en viss typ av kropp. Så våga utmana dig själv!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x