vecka 4.

Jag har gått all in på vår! Jag bara känner hur den är runt hörnet och det spritter i mig! Dels i direkta vårplaner. Jag har köpt nya fröer och knölar och i år ska vi fixa egen brunn för att underlätta bevattningen i vår trädgård. Och jag har bokat in att gå på Malmö villamässa med min kompis Anna som har en OTROLIG trädgård!

Men jag har också den här känslan av att nu växer det så det knakar. Mitt bolag går bra och har gjort det sedan jag började jobba som influencer. Men äntligen finns det andrum och kapital. Som en sådan sak att det är enkelt för mig att tacka ja till händelser i Stockholm för jag kan enkelt boka biljett och hotell på bolaget. Det gör det enklare. Mindre pressat liksom.

Denna vecka är en härlig mix av business and pleasure. Hemmajobb måndag och tisdag. Konferens med min agentur Proad på onsdag och torsdag och sen hemmajobb på fredag igen. På söndag är det fokus på Estrids fotboll då de ska ha träning inför årets första cup nästa vecka. Jag älskar att vara fotbollsmamma.

Det jag tycker är så roligt med de här olika dagarna är att jag får utrymme för hela mig. Några dagar får jag skrota runt hemma i mjukis, dricka te, ha håret i ananastoffs och lyssna på poddar. Andra dagar får jag klä upp mig, fixa håret, göra en snygg sminkning, mingla, träffa vänner, bo på hotell och gå på restaurang på kvällen.

Det händer mycket kul just nu. Jag ska boka in ett hotell för fotografering av en kommande kampanj. Denna vecka blir det som sagt konferens och poddinspelning hos en grym podd. Nästa vecka åker jag till Stockholm onsdag till torsdag för att medverka i en podd. Jag ska försöka kombinera det med några möten, lite shopping (hej NK och Svenskt Tenn) och sen hem för att på fredagen gå på event för en nyöppnad yogastudio. Det börjar också bli dags att planera Davids 40-årsfest och en fotoresa till ett varmare land för att fota en badklädeskampanj.

Som sagt, det växer och gror!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x