Tips på verkligt romantiska grejor att göra på alla hjärtans dag

valentine1
Eftersom jag varit så tydlig med min aversion mot röda rosor, choklad och nallebjörnar tänkte jag visa vad jag tycker vore trevligt till alla hjärtans dag. För visst vill man fira kärleken, oavsett vem den riktas mot. En partner, barnen, sig själv, bästa kompisen? Om du har en käresta så fria! Det är UNDERBART att vara gift. En bloggläsare skrev till mig att efter bröllopet är allt som vanligt bara 18% bättre. JA, jag håller så med. Jag ÄLSKAR att vara gift. Jag känner mig så speciell.
valentine2
Bildkälla: här
Ta en roadtrip till helgen. Antingen med tåg eller bil. Stick iväg till något litet bed and breakfast, ta med böcker och njut av mat, landskap och lugn och ro.
valentine3
Bildkälla: här
Sätt er ner med ett glas vin, sätt på mjuk och skön musik och börja gemensamt planera trädgården. Så romantiskt och mysigt att planera tillsammans, sen sköta det tillsammans och slutligen sitta ute i trädgården och njuta av prakten, tillsammans.

Bildkälla: här
Boka en resa till sommaren eller hösten så att ni har en gemensam dröm och en gemensam längtan. Det tycker jag låter hemskt romantiskt! Mindre romantiskt är att jag personligen tar hjälp av min mamma till det här. Jag har nämligen både en Kroatienresa och en skidresa att se fram emot. Men det är hon som fixat allt. Det är ren kärlek att hon bokar resor för hela sin familj. <3 valentine5
Bildkälla: här
Det är strunt samma vad man äter på torsdag. Det är dukningen, ljusen, musiken och stämningen som gör susen. Vi ska äta vanlig vardagsmat men jag ska göra extra fint för min familj. Festliga glas, god dryck, tända ljus och kanske en liten present som väntar på bordet.
valentine6
Bildkälla: här
Ett ord! HEMMASPA! Själv eller tillsammans med någon spelar ingen roll. Jag har inget badkar men om jag hade det hade det inte funnits något mer romantiskt än att David tappade upp ett bad och sen gick ut! 😉 Att få egentid kan vara höjden av romantik under småbarnsåren! Jag älskar att göra hemmaspa på min familj och göra ansiktsbehandling på min syster och våra föräldrar, fixa Davids fötter, fila Estrids naglar osv. Ta hand om dig själv denna dag och om den du älskar. Ingen mår dåligt av lite peeling och en fuktmask. <3
valentine7
Bildkälla: här
Gör något för dig själv! Ta på dig en riktigt riktigt fin klänning. De fina underkläderna, höga klackar, kanske fixa håret och så lite läppstift. Unna dig denna dag att få känna dig som den queen du är!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x