Nu är Estrid fem år.

Nu är hon fem år! Denna ljuvliga tös. Hon fyllde år i fredags och det är något så magiskt i att man får väcka med sång och frukost på sängen. Jag minns ju EXAKT hur det kändes när jag var liten och mina föräldrar väckte mig. Vi har haft en underbar helg och hon har fått välja mat och vilka filmer vi har tittat på. Vi har testat alla nya kläder och nya leksaker. Jenga och krocket var sådana superhits! Samtidigt har vi haft lite tid att fixa i trädgården och förutom ett man-får-inget-gjort-med-barn-psykbryt så har vi haft det så mysigt.

Idag ska David och pappa lämna trädgårdsavfall på tippen och Estrid ska vara med mormor. Jag ska åka till headon för att äntligen få lite klipp och färg. Jag ska gå dit som ett bloggsamarbete och jag är så förväntansfull. För vi har massa planer och roliga erbjudanden på g som jag kommer kunna dela med er. SOM jag längtat efter att få gå till frisören. Och på måndag ska jag tillbaka till kontoret och det känns faktiskt väldigt skönt. Återgå till rutinerna lite. Men jag kommer sakna denna corontän som jag varit i. För en introvert hemmakatt som mig har det ju varit rena rama himmelriket.

Ha en superfin söndag min vän! Och följ mig på stories idag för jag kommer lägga upp hela dagen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x