Kicka igång en ny vecka

babysim-1

God morgon god morgon!
Här sitter jag i köket och radion spelar P1 morgon, på bordet är ljusen tända, kaffet är nybyggt och vi är …….. UTVILADE! Det är inte klokt vad Estrid sovit bra på sistone. Slut är det med nätterna där vi var vakna och mellan typ 2-5 och hon bara höll på och levde rövare. Estrid har kommit ut på andra sidan någon typ av fas, det märks så tydligt. Så ja, det är en hemskt harmonisk familj som sitter här runt bordet. Snart är det dags att sparka igång den här dagen och packa väskorna och promenera till babysimningen. Det kan kännas lite motigt att ge sig av tidigt på morgonen, ofta vill jag stanna hemma och skrota, men när vi väl är där är det skönt för då är dagen igång. Då blir det simning, fika och sen ska jag promenera till stan och kolla in lite grejor på Kicks och Åhléns. Planera lite för vad för typ av skönhetsinlägg jag vill göra framöver.
babysim-2 babysim-3
Igår var jag på Liberalerna Malmös årsmöte och det gick snabbt och smärtfritt. Mötet inleddes med att Siavosh Derakhti, grundaren av unga mot antisemitism och främlingsfientlighet, höll ett föredrag för oss. Vilken inspirerande kille. Han gör ett jättefint jobb i att engagera unga mot antisemitism och mot rasism. Han arrangerar resor till koncentrationsläger, träffar makthavare, sätter press på politiker och hans egna personliga resa är minst lika inspirerande. Från en stökig ungdom med allt för många IG, till killen som Obama bad att få träffa på sitt Sverigebesök. I bilen på väg till UD delade Siavosh bil med en kille från UD. Han från UD svettades och drog i slipsen. Han var märkbart nervös. Siavosh frågade honom vad felet var. UD-killen sa att det är ju Obama. Du Siavosh ska få träffa Obama! Då sa Siavosh, nej, det är Obama som ska få träffa mig. Jag älskar det!
babysim-4 babysim-5 babysim-6

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x