Powerpumps

skor-1
Mama’s got herself brand new shoes! Jag lovade ju att visa mina nya skor och här är dem! De är från Bianco och jag hittade dem på Boozt, nedsatta till halva priset! De perfekta powerpumpsen. Jag suktar efter nytt i garderoben och lite mer flärd i livet. Gudarna ska veta att jag är dödligt trött på min mammalediga standarduniform. Nej, nu vill jag va glam glam glam! Därför tar jag varje chans att klä upp mig. Igår på årsmötet invigde jag mina nya skor. Svarta smala jeans, svart skjorta och så skorna som en färgklick. Loved it! Men jämrar vad ont jag hade i fötterna. Efter typ 1,5 år i gympaskor så är fötterna inte så vana att pressas ner i smala pumps med hööööög klack. Jag får styrketräna fötterna helt enkelt! =)

Men eller hur är de fina? Perfekta små färgklickar till våren!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
8 år sedan

Wow riktigt snygga skor, vill också ha men mina fötter är allt för svullna just nu för att jag ens ska kunna få på mig något sådant
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
8 år sedan

gud vad mina fötter var svullna under graviditeten. suktade så efter höga skor!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x