Guldskor är ett måste för sommaren

guldskor-1
Snart är tisdagens jobbdag över. Det betyder att jag jobbar onsdag och torsdag och sedan semester. Jag har nog aldrig längtat så efter en semester som nu. Jag känner mig rätt slut som artist. Nu vill jag bara äta, läsa, sola, bada, åka på utflykter och mysa med min familj. Jag kommer ju såklart blogga för det är bara något som skänker mig lycka. Det har varit en otroligt rolig vår och jag har fått göra massa saker. Det som tagit min energi är nog vardagen. Upp på morgonen, iväg till jobbet, sluta prick 16, hämta Estrid, fixa middag snabbt och sen bolibompa, jamsa och natta. Där emellan har jag och David klämt in husköp med allt vad det innebär och bröllopsplanering. Så långa dagar utan att behöva gå till jobbet är precis vad vi behöver för att samla oss och få saker och ting gjorda. Äta middag i lugn och ro, gå promenader, packa matsäck och gå till parken utan en tid att passa.

Jag kommer möta denna semester in great style. Jag har köpt de mest fantastiska guldsandalerna från Zara. De är på REA nu förresten. Dessa ska jag andaktsfullt inviga på semesterns första dag tror jag.

Våra sommarplaner är att inte ha några särskilda planer. Vi ska hålla oss hemma eftersom vi måste flyttpacka det mesta nu. Vi har gjort ett litet schema så att vi hinner flyttpacka lite i taget så det inte blir övermäktigt, lite bröllopsplaneringstid och så har David landat ett megastort fotojobb så han den stackarn måste jobba lite under sin semester. Men vi planerar smart så att vi får mesta möjliga lediga tid tillsammans.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

27 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
linnea
6 år sedan

riktigt balla skor!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  linnea
6 år sedan

men visst är dem!!

Cecilia Salomonsson
6 år sedan

Snygga skor!! Och härligt med semester snart!! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cecilia Salomonsson
6 år sedan

visst är dem coola!? Ja nu jobbar jag sista dagen idag och sen semester! herregud vad jag längtar!

Natalie Midestad
6 år sedan

Har inga såna skor men riktigt häftigt att ”våga” använda skorna 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Natalie Midestad
6 år sedan

jag älskar kläder som har det lilla extra. det finns ingen anledning att se ut som alla andra! =) jag vill ha hela regnbågen!

mickandialog
6 år sedan

Alltså, guldskor. Har lite delade meningar om detta.
När jag och syrran var tonåringar, envisades mamma med att köpa guldskor. Kanske inte de mest sofistikerade, utan med korkplatåklack. Vi bad henne att inte bära dessa. En dag käkade labradoren sönder dem , till våran stora glädje. Men morsan är morsan. Hon hade garderat sig på rean och köpt flera par…
Vi skrattar gott åt detta än idag, allihop.
Jag vet inte om detta är genetiskt, men nu vill jag ha dessa skor, från Zara. Testade precis en klänning, för att jag ska åka iväg på turne, och hälsa på vänner och bekanta. Älskar gulddetaljer.
kramis, och trevlig semester önskas

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  mickandialog
6 år sedan

haha åh vilken härlig historia! =) Tack för ett gott skratt! ha en fin sommar du med! <3

Elin
6 år sedan

Alltså skorna!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
6 år sedan

men jag vet! De är EVERYTHING!

Sarah
6 år sedan

Så skönt för dej me semester o hoppas du hinner vila lite me 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sarah
6 år sedan

tack fina du! ja jag ska försöka vila upp mig ordentligt!

Bella
6 år sedan

Så snygga!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bella
6 år sedan

<3 <<3 <3

Katarina
6 år sedan

Japp. Har också guldskor från zara som är rätt gamla. Men still goin strong. Har också ett par från grand bazaar i istanbul. Bösta köpen ever! Funkar till allt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Katarina
6 år sedan

älskar att du är så glammig! <3

Gabriella
6 år sedan

Wow så snygga!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
6 år sedan

<3 3 <3

My wonderful loves
6 år sedan

Snygga skor! Önskar dig en härlig semester!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  My wonderful loves
6 år sedan

tack detsamma fina du!

ljuva julia
6 år sedan

HUSKÖP, like music to my ears 😀

Sofie
6 år sedan

Så himla fina skor, du kommer se så fin och somrig ut i dem kan jag tänka mig!!

Julia Persson
6 år sedan

Så snygga!

Ida
Ida
6 år sedan

Fina 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
6 år sedan

tack boo!

Lisa
6 år sedan

Åh härligt med semester!! Dessa skor var det såååå nära att jag köpte för dem är ju så fina! Men precis innan ”kassan” valde jag istället dem där gula med en liten volang om vet vilka jag menar hihi. kanske borde klicka hem dessa också. Du får visa dem på också 😘
Hoppas flyttpackning och allt går bra! Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lisa
6 år sedan

åh ja de med volang är också SÅ snygga!

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x