En genomgång av vårens största trender

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Jag fick en fråga om jag inte kunde göra ett inlägg om vårens och sommarens största trender. SÅ kul idé! Jag scoutade runt de stora modesidorna och här kommer min spaning. Kanske testar du alla, eller några eller ingen. Men det är roligt att tycker jag att inkorporera vissa trender i sin befintliga stil.

Stora kragen
Den första trenden är den stora kragen. Nu ska kragen stå i fokus. Peter Pan-krage, saturday night feber-kragen eller amish-kragen. Kalla den vad du vill så länge den är enorm!

Den lila kragen från & other stories finns här och den vita här.

Virkat
Ja, detta är en inte helt enkel trend tycker jag. Det kan bli allt för 70-tals hippie tycker jag. Men jag har valt ut de rottingplagg som jag tycker funkar bäst och är ett lättare sätt att inkorporera trenden. En virkad väska från arket som finns här. En virkad klänning från my beachy side som finns här. En sådan här klänning är ju perfekt att slänga på sig på stranden när man ska gå och handla kaffe eller en glass. Jag har även en virkad baddräkt för jag tycker det är så riviera 70-tals chict. Baddräkten kommer från asos och finns här.

De korta shortsen
Nu ska shortsen antingen var superkorta eller, som du ser lite längre ner, superlånga. Korta shorts är supersnygga att styla ner med t-shirt och sandaler. Men det är också grymt snygga att kombinera med en blus eller ännu bättre en matchande kavaj. Kavaj med matchande shorts är nog en av de största trenderna just nu. Jeansshortsen kommer från Ellos och finns här. De vita shortsen finns här och de svarta här, och båda kommer från H&M.

Neon
Alltså jag ÄLSKAR neontrenden. Det är så färgstarkt och modigt! Den som vill bära neon lite mer diskret i vardagen bör satsa på de magiska skorna från & other stories som finns här. Men personligen tycker jag att med lite solbränna är klänningen från Monki, som finns här, en riktig sommarhit. Den neonfärgade organzablusen från H&M är riktigt magisk tycker jag. Och så cool med matchande shorts. Blusen finns här.

Långa shorts
Japp, nu ska shortsen vara antingen riktigt korta eller riktigt långa. Jag tycker de här långa shortsen är så otroligt coola! De svarta från Gina tricot finns här. Den gröna från ASOS curve finns här. Och de vita i fuskläder från Gina tricot finns här. Jag är sugen på att klicka hem alla tre! Så trendiga och snygga!

BH-toppen
Ja, den här trenden kan ju vara svårburen och lite läskig om man inte är helt bekväm med sin kropp. Men samtidigt är jag all for att våga utmana sig själv och våga testa. Man kan bära trenden med högmidjade byxor och kavaj så känns det mer påklätt. Dessa tre looks är alla från ASOS och du hittar den vita här, leoparden här och den rosarutiga här.

Tyll- och volangkjolen
Omfamna den bombastiska kjolen och låt den vara enorm. Tyll, volanger, lager, lång, ja allt som gör den iögonfallande. Nu ska kjolen vara ett riktigt statement och I’m here for it! Den gula klänningen från H&M har jag själv och jag älskar den! Du hittar den här. Den rosa tyllkjolen är från ASOS och finns här. Den blå klänningen är från & other stories och finns här.

Modernt 60-talsmönster
Japp, nu ska vi gå all in på rejäla mönster! Vi ska se ut som moderna 60-talstapeter och jag älskar det! Dessa tre klänningar är så otroligt drömmiga allihop. Den gula är från Marimekko och finns här. Just Marimekko känns så klassiskt om man vill ha ett plagg med rejält mönster. Klänningen från Stine Goya, som finns här, är min absoluta drömklänning just nu. WOW vad jag vill ha den. Den korta röd/blå klänningen är från Zara och finn här.

Fjädrar
Så dekadent material tycker jag! Älskar det! Testa trenden på något mindre som denna väska från scorett som finns här. Eller gå all in och satsa på en hel fjädertopp! Denna topp är från asos och finns här.

Väst
Överallt på catwalken såg man uppdressade kostymer och då gärna tredelat med en väst under. Väst är ju ett mycket användbart plagg för det kan bäras under kavaj. men personligen tycker jag det är lite väl strikt. Jag bär den hellre med en vit blus under, eller som den här som en topp. Den gröna är från COS och finns här, den blå är en drömmig väst från Gucci och finns här, och den i denim är från Wolf & badger och finns här.

Läder
Ja, läder ÄR ju verkligen den största trenden. Man ser det nu överallt! ALLA märken gör nu plagg i läder och fuskläder. Och det är en underbar trend. Jag som har en förkärlek för 80-talsmodet älskar ju lädertrenden. Det är även nu man kan göra otroliga fynd second hand. För där brukar det finnas enorma mängder läderprodukter i fin patina. Läder jackan är från & other stories och finns här, lädershortsen (som jag MÅSTE ha) är från H&M och finns här och den svarta läderjackan är från H&M+ och finns här.

Prickigt
Slutligen är prickigt typ it-mönstret i vår och sommar. Man såg det verkligen överallt. Och jag gillar det så. Det är ett underbart mönster och går att variera i oändlighet. Maxikjolen är från ivy & oak och finns här, den prickiga DRÖMBLUSEN är från Lindex och finns här och den prickiga maxiklänningen är från Only och finns här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x