En efterlängtad datenight

köttbaren-1
Alla hjärtans dag spenderade vi ju på 70-års kalas så igår tog vi igen det genom att ha en hett efterlängtad datenight. Redan vid halv fem hämtade mamma Estrid så jag hade timmar att göra mig i ordning. Långdusch, insmörjning, upp med håret i värmespolar och lång tid på sminket. Det var underbart. Några timmar senare hamnade vi utanför Köttbaren. En restaurang vi velat testa länge. Det var verkligen a blast from the past att bara vara vi på en härlig restaurang. Innan vi fick barn gick vi ju massor på restaurang och älskade att testa nya ställen. köttbaren-2
Vi satt i baren och det var världens mysigaste. Hela kvällen kunde vi prata med varandra, snickesnacka med bartendern och titta på när de gjorde drinkar. Vi inledde kvällen med vars en drink i väntan på middagen. Vi beställde obviously en rejäl köttbit och tog in fyra sidorätter i form av pommes frites, potatisgratäng, tomatsallad och höstsallad. Köttet var fenomenalt, ville verkligen aldrig att den skulle ta slut. Sidorätterna var goda, men inte wow. Jag var ändå nöjd för det är ju för köttet man går dit tänker jag. köttbaren-3 köttbaren-4
Det var perfekt att sitta i baren för vi satt nära och hade härlig uppsikt över hela stället. Precis innan maten kom in kom ett sms från min mamma. ”Hon sover”. Haha, då kunde vi verkligen andas ut och på riktigt slappna av. Sen satt vi där och åt, pratade om vårt liv just nu, om vad vi drömmer om för framtiden och kände oss på alla sätt mycket kära. Efter middagen tog vi bilen hem till mina föräldrar för att hämta vår sömnmysiga lilla älskling. Efter lite stök och bök somnade Estrid i sin egen säng (det var MYCKET länge sedan sist) och vi fick alla en mycket bra natt. Estrid vaknade nu vid 6 och David gav henne välling och nu har de somnat om. köttbaren-5 köttbaren-6
Jag hade på mig en klänning från Malene Birger och kände mig mycket Joan i Mad Men. Idag börjar helgen. David fick ett megafat med frukt från en fotografering så idag blir det nog pannkaksfrukost med färska jordgubbar, meloner, ananas, passionsfrukt och gud vet vad. Och kaffe! Massa kaffe. Annars har vi inga planer för dagen. Det enda jag vet är att ikväll är det Mello, och jag älskar Mello. Jag ska laga kycklingfajitas, köpa en stor påse godis från Hemmakväll och sen är det datenight igen, fast denna kväll med soffan och Gina och Schyffert!köttbaren-7Föräldrar där ute! Om ni har möjlighet så se till att gå på datenight lite då och då. Det är ljuvligt. I bebiskaoset går dagarna i ett och även om man såklart älskar varandra så liksom glömmer man bort att man är partners. Man blir så mycket föräldrarna. Datenight gör så att man verkligen känner herrejävlar vad vi är kära. Igår satt jag bara tänkte på hur kär jag är och hur mycket jag älskar den där killen. Datenight! Vilken grej!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
8 år sedan

Åh vilken härlig kväll ni verkar ha haft helt underbart, stället såg mysigt ut med.
Hoppas ni får en fortsatt bra helg, jag själv har tagit en semesterdag idag då jag egentligen skulle ha jobbat 8-20 men känner att jag och lill snörpan i magen inte riktigt mäktar med ett sådant pass, då man går mycket och rör sig mycket mest hela tiden så blir det jobbigt.
Ha en fin Lördag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
8 år sedan

Det var verkligen en fin kväll! Välbehövd! Vad bra att du lyssnade på din kropp och tog en dag ledigt! När ska du föda? Kram på dig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x