Sköna under för ALLA kvinnor

Jag fick en läsarfråga om jag inte kunde tipsa om fina underkläder och loungewear. Eh, OM jag kan! Om man bara vet var man ska leta så finns det massor av fina underkläder även för oss som har en större storlek. Många kvinnor som är större har svårt att hitta underkläder i vanliga affärer såsom HM, Lindex eller Åhléns. Och om det finns större storlekar så finns bara de där himla trista t-shirt bh:arna. Och ja, de fyller sin funktion men ibland vill man ju bara ha lite rajtantajtan-underkläder. Visst är det så att det kan bli en dyr affär att handla BH för stora bröst men det är den bästa investeringen man kan göra. En bra BH hjälper till att undvika ryggont till exempel. Jag vill och berätta om ett tips som jag fick i en underklädsbutik en gång. Om du köper ett set, köp då två-tre trosor och en BH för trosorna tvättas oftare än BH:n och om man kan alternera dem så håller man setet matchande och fint. Bra tips va!

Men nu över till mina tips. En underbar webbshop med stort utbud av storlekar är La Leia. Både det rosa setet och det röda setet kommer från märket Elomi. BH:n går upp till storlek 105E och trosorna till 4XL.

En webshop jag nyss hittat och som erbjuder riktigt sofistikerade, eleganta och vackra underkläder och loungewear är Be lovely. Det svarta chantellesetet på sidan går upp storlek 95E i BH och trosan till 48. En sak som jag undvikit är body. Jag har nämligen tänkt att då, sen, när jag är smal så ska jag bära body. Och vid det här laget vet du att när jag tänker så måste jag utmana mig själv. Nu är jag på jakt efter fina bodies. Denna svarta body är från triumph och passar något mindre kvinnor då den bara går upp till L. Men visst är den magnifik!

Jag vill också skriva lite om understatements underbara nya kampanj med influencern Maxinne Björk. Hon är all about female sexualitet och skriver mycket om kroppen, sex, onani, kärlek, självkänsla och natur kopplat till kroppen. Hon har skapat en kollektion som heter Yoni love och är en sensuell kollektion i svart och rött som ska uppmuntra kvinnor att älska sina underliv. Tyvärr är storlekarna begränsade och går bara upp till L. Jag vill skicka ros för ett fantastiskt intiativ att kvinnor ska våga älska alla delar av sig själv. Men vill samtidigt ge en rejäl skopa ris för de gränsade storlekarna. Det hade sänt en mycket starkare signal om fler kvinnor fick möjlighet att bära denna kollektion. För nu blir det lite som att om du är smal och snygg, då är du sexig och då kan du ha en relation med din vagina.

När det kommer till Loungewear så vet du att jag suktar efter kashmirset. Men något mer jag suktar efter är en pyjamas i siden och ett sidennattlinne. Dessa vackra juveler hittar du hos Be lovely. Pyjamasen här och nattlinnet här.

Hoppas du blev inspirerad och fick modet att känna att just nu, oavsett hur din kropp ser ut prick nu, så ska du bannemej se till att hitta underkläder som passar. och inte är trista och tråkiga utan lite rajtantajtan. Det är vi alla värda!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Modig
4 år sedan

Tack för bra tips! Och som jag håller med om att det suger när snygga lite mer rajtantajtanunderkläder bara är gjorda för kroppar upp till L. WTF liksom, vi plus sizekvinnor har väldigt mycket kropp att njuta av och med, och våra kroppar förtjänar definitivt lika mycket glamourig och erotisk förpackning som kvinnor i mindre storlekar. Jag har hittat märket Cottelli, som har en läcker plus size-kollektion (visst skulle en önska att det inte var särskilda kollektioner, men tills den dagen är inne så…). Finns bland annat på Sinful.se. 😉

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Sara Modig
4 år sedan

det märket känner jag inte till. får spana in det! tack för tips! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x