Tack alla fina pappor i mitt liv

Till alla fina fäder i mitt liv – tack! Fredrik, David, pappa och opa. Alla är ni underbara män. Jag är så tacksam för vår familj. Att vi alla kan träffas så mycket trots olikheter. För de likheterna vi delar är de som håller ihop oss. Familjekärlek och humor. Jag har verkligen aldrig så roligt som med er.

Tack opa för att du med hela din existens från en tidig ålder lärde mig om invandring, utanförskap, arbetsmoral och styrka. Tack pappa för att du gav mig min röst, det blev en hel karriär av den. För alla gånger vi provpratan för att jag ska vara förbered och tack för att du fått mig att skratta som ingen annan. Tack David för att du är precis den du är. Jag har aldrig kunnat drömma om en mer fantastisk far till mitt barn. Du är den snällaste, mer tålmodiga och omtänksamma människa. Tack för att du ger Estrid den bästa manliga förebilden. Tack Fredrik för att du bryr dig om mig. Ditt engagemang i mitt och våra liv är så entusiastiskt och smittande. Tack för att du inspirerar med din träning och tack för att du tagit min syrra av marknaden.

Ni är alla underbara manliga förebilder för min dotter och idag firar vi er!

Grattis på fars dag! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x