Det händer i veckan!

självkänsla-2
I andra bloggar ser jag ibland hur bloggaren lägger upp sitt veckoschema. Och läsarna tycks gilla det. Jag gillar också och se det och tänkte testa konceptet på er. Ni kan väl säga till om ni tyckte det var trist och vill att jag tar bort detta segmentet! Pretty please!

– På måndag har jag inte en enda sak inplanerad och det är ovanligt. Därför ska det bli en eftermiddag med extra mycket Estridgos. När hon har somnat ska jag packa inför Stockholm och läsa handlingar till onsdag.

– På tisdag flyger jag till Stockholm för att medverka på demokratidagen. Det blir en intensiv dag med resa till och från Stockholm på samma dag. Men det ska också bli mycket intressant och förhoppningsvis givande.

– Handlingarna jag ska läsa på måndag är inför onsdagens sammanträde med beredningen för demokrati, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Det är ett kommunalt förtroendeuppdrag som jag har som ledamot för Liberalerna. På kvällen ska jag få mitt porträtt fotograferat för Liberalernas räkning.

– På torsdag åker jag till Liberalerna i Kristianstad för att föreläsa om Liberal feminism. Om du bor i närheten och är intresserad av att komma är du som jag tidigare sagt hjärtligt välkommen. Det börjar kl 18.00. Du behöver inte vara medlem eller liberal för att komma.

– Fredagen går i bloggens tecken då det är min stående jobba-med-blogg-dag. Veckans bästa dag och mest inspirerande dag om du frågar mig.

– På lördag ska jag göra något jag aldrig gjort förut och jag är lika delar nyfiken som skeptisk. Tjejerna kommer hem till mig och Nelly har bokat in ett medium som också kommer… Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Jag har aldrig gått till ett medium innan och aldrig blivit spådd, pratat med andra sidan och gud vet vad som kan tänkas erbjudas. Jag har i tonåren gått på healing en gång, men jag somnade typ direkt. De står för sällskap, Nelly står för medium och jag står för tilltugg. Vad har jag gett mig in på egentligen!?

– På söndag är kalendern än så länge alldeles tom och det känns otroligt skönt. Jag håller den öppen för att spontant bestämma vad vi ska hitta på.

– Utöver allt detta tänkte jag försöka komma igång med joggingen igen (det står väldigt stilla just nu). Men ute lyser solen äntligen och det i sig är ju lite mer motiverande än kalla och gråa vinterdagar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Wolter
Ulla Wolter
7 år sedan

Vem är mediet som bjudits in? Har själv varit hos några riktigt duktiga. Lycka till! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
7 år sedan

jag vet faktiskt inte. det är några tjejkompisar som fixat det hela.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x