Veckonytt #23

INLÄGG SPONSRAT AV TRENDHIM.SE
veckonytt1
Till min stora glädje sponsras veckans veckonytt av trendhim.se, en webbshop med accessoarer för den trendmedvetna mannen. Jag gillar verkligen smycken på män och tyckte det här rostbruna smala läderambandet var hur fint som helst. Den lilla silverdetaljen gör den stora skillnaden och jag hade gärna sett David bära detta. Så ett hett tips till dig som letar present till en kille. Läderarmband är en så tacksam accessoar eftersom de kommer i olika färg, storlek och form och passar både en casual stil och kostym! Du hittar alla läderarmband här.
veckonytt2
Vi letar efter en lampor till i princip alla våra rum. Den här lampan, Ritz, från Globen tycker jag är amazing. I köket är det skönt med mjukt ljus och den här rökiga färgen kommer göra våra frukostar mer mjuka och trivsamma. Jag tror att detta är the one!
veckonytt3
I min bröllopsplanering undgår min blick ingenting. Varenda länk på nätet som innehåller något wedding fångar mina hökögon upp. Coveteur har listat de bästa bröllopsskorna, oavsett vilken stil du är ute efter, och jag pinnar par efter par i jakt efter mina perfekta bröllopsskor.
veckonytt4
Michael Kors visning för hösten 2017 är EVERYTHING! Lyxigt, kvinnligt och sofistikerat. Fashion gone rouge visar varenda look från Kors visning och jag drägglar! Så mycket fint! Och galet bra inspiration till hösten!
veckonytt5
Behöver du en prisvärd sko som är businesschic? Look no further! Den här pärlan från Ellos är perfektion! Lagom höjd på klacken, snygg spetsig tå, en klassisk modell och färg som funkar med kjol, klänning och byxa. Mitt enda önskemål är att den kom i fler färger.
veckonytt6
Jag älskar det här fotot. Så drömmig och vacker!
veckonytt7
En av världens bästa hemsidor, who what wear, tipsar om hur du organiserar och får plats med alla dina kläder i en liten garderob. Mitt eviga problem är att jag inte får plats och jag tar till mig av vartenda tips!
veckonytt8
Slutligen vill jag tipsa om dessa ljuvliga teburkar! Varenda burk kommer med en individuell bild och de är alla så charmiga och fina! Jag vill ha en av varje! Jag såg att pinkboulevarde säljer Or tea?.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *