Take a last look cause now it’s gone

ny soffa-1
Nu ser det inte längre ut såhär hos oss. Vi har en ny soffa, en större soffa, och det känns underbart! Vi har fått mina föräldrars soffa nu när de köpt en ny och min fina Carro tog över denna soffan. I samma veva var vi och köpte syrrans bästis gamla säng, som stod hos hennes föräldrar som ska flytta. Ja men ni hör ju, det är ett enda stort kretslopp av möbler. Och jag ÄLSKAR det. Även om jag gillar att köpa nytt och ha det lite lyxigt och fint, så älskar jag lika mycket att blanda upp det med begagnat.

Vårt matbord har vi fått av vänner när de flyttade, soffbordet och nya soffan kommer från mina föräldrar, våra sängar är två gamla 90-sängar som var hos mina föräldrar som vi köpt en ny 180 madrass till. Stolarna är design och flådiga, men bokhylla och tv-bänk är IKEA. Är det inte såhär ett hem ska vara? Alltså att det ska växa fram. Jag tycker det är härligt att allt inte bara slängs och att man alltid köper nytt. Syrran har till exempel vårt gamla matsalsmöblemang och jag har en gammal orkidé som i över 10 år vandrat från mamma, till syrran, till mig.

Idag ska vi fortsätta fixa här hemma. Det har blivit jättemysigt med Estrids nya säng och hon blev SÅ glad över att ha en ”storsäng”. Tack tack tack så mycket sa hon och då började jag gråta så rörd jag blev. Men först kaffe, ett avsnitt Bolibompa och sen skickar jag iväg dem till IKEA så jag kan borra och skruva i lugn och ro.

Vi hörs sen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x