Vita vidder och fortsatt sjukstuga

blommor-1

Det är vitt precis överallt och jag tycker det är vackert och himla mysigt. Vi är fortfarande superförkylda här hemma och fick ställa in barnvagnsprommis med min bloggläsare och kompis C. Men näsorna bara rinner och vi hostar, snörvlar och gud vet allt. Det går dock ingen nöd på oss. Vi leker med Estrids nya gåvagn, dricker kaffe och slötittar på tv. Mysigt med andra ord. blommor-2

Jag köpte en fantastisk bukett häromdagen med lila rosor, eucalyptusblad och så har jag glömt vad den vita heter. Och då frågade jag ändå mamma igår. Hej förvirrad människa! Färska snittblommor gör under för humöret. Det känns fint och speciellt varje gång jag går in i köket och så doftar de så himla gott. Har man en slant över så är det så värt att köpa färska blommor. Det gör så mycket för att göra allt trivsamt tycker jag. Det känns superskönt med fredag. Vi ska göra hemmagjord pizza, kolla på spåret och sen ha en hel härlig helg framför oss. Vi har inte så många planer, mer än fika på söndag och jag tror vi håller helgen öppen för att göra precis ingenting. Jag vill bara läsa, sova och kela med min lilla familj. blommor-3

Ha nu en riktigt trevlig helg! Men vi hörs säkert fler gånger idag! Jag måste verkligen säga att det är så oerhört roligt att blogga! jag tror aldrig jag älskat det så mycket som nu. Ni kommenterar så mycket och flitigt och är verkligen världens finaste! Jag har liksom fler inlägg än det finns dagar och idéerna bara sprutar. Jag har så mycket jag vill visa, berätta och skriva om. Och allt är för att ni är så himla härliga. Så verkligen tack till er allihop! Ni har blivit allt fler på sistone, ni delar på Facebook och kommenterar och är engagerade. Precis så som jag alltid drömde om! KRAM!

UPDATE: min fina bloggläsare Anette upplyste mig om att det ju är ranunkel de vita blommorna heter! Just det! Tack Anette! Du är en klippa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
sanaz
sanaz
8 år sedan

Älskar din energi älskar din blogg så roligt att läsa!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sanaz
8 år sedan

du är så fin! tack! ha nu en riktigt trevlig helg! kram!

Lisa
Lisa
8 år sedan

Tack själv! Din blogg är verkligen en av mina favoritbloggar. Du verkar så otroligt härlig och underbar. Klok också. Som en vän fast lite på avstånd. Tack och trevlig helg finaste! Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lisa
8 år sedan

så snäll du är! tack! precis så känner jag med, att ni läsare är mina vänner! trevlig helg på dig med! kram!

Anette
Anette
8 år sedan

Ranunkel….😉🌸🌸🌸

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
8 år sedan

ja juuuuust det! tack!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x