Konst är hemmets själ

För rätt länge sedan hittade jag en så fin tavla på loppis. Eller själva målningen då utan ram. Jag ramade in den hemma i en ram som vi redan hade. Sen har det inte hänt så mycket. Jag tycker tavlor är så svårt. Det är inte bara att smälla upp dem utan för min del krävs det en hel del eftertanke. I helgen gjorde jag dock slag i saken. Jag tycker mycket om planscher och älskar att det är ett prisvärt sätt att inreda med färg och konst. Men att uteslutande inreda med planscher tycker jag är tråkigt. Jag vill gärna mixa planscher, fotografier, målade tavlor och annat skoj. Det blir lite mer dynamiskt tycker jag. Vad tycker du om konst? Har du mycket tavlor på väggarna där hemma?

Visst blev det fint? Avskalat och inte alls så plottrigt som det var innan. Nu grämer jag mig lite att jag inte tog en före-bild. Hmmm, det var obloggigt av mig! Växten är en liten fikus vi fått av vår kompis Nellie. I mitten har vi ett litet stilleben med min nya Kinfolkbok (här) om entreprenörer, en marmorplatta, ljusstake från Skruf (här), ljushållare från Jonathan Adler (här) och solstickanstickor i en glasflaska (här). Lampan är från IKEA.

Gud vilka roliga dagar jag har framför mig! Idag ska jag, utöver mitt vanliga jobb, fotografera en fantastisk klänning och underbara accessoarer som jag ska ha ett black friday-samarbete med. Jag ser väldigt mycket fram emot att visa er resultatet. Så stay tuned på instagram på torsdag! Och på torsdagsmorgon ska jag på Herways frukostklubb. Vi ska vara i Kvänums lokaler och jag ser väldigt mycket fram emot det. Jag älskar att jag kan kombinera mina två jobb som jag gör. Och sen på fredag, åh på fredag, då är det dags för årets första julbord. Hela storfamiljen ska äta julbord på Grand hotel. Grand igen!? Haha, ja du kan kalla mig stammis. Jag har ätit deras julbord många gånger förut och det är i särklass det absolut bästa. ÄLSKAR det! Och jag har redan en fin röd klänning utvald till kvällen.

Har du black friday/black week-shoppat något? Jag har köpt sånt som är nödvändigt men tråkigt och det är min VÄRSTA utgift. Det var en plåga att köpa underställ, skidstrumpor, goggles och gud vet vad. Men det var i vart fall lite billigare. David sa: se det som en investering för alla framtida skidresor vi ska göra. *ridå* Skidresa är inte min favvistyp av resa. Men kanske jag ändrar mig efter årets skidresa. I december åker storfamiljen till Hundfjället och firar jul där. Äntligen en vit jul. Det kommer iallafall bli magiskt. <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x